Početna » Novosti » SBC 17 – Jay Silva vs Zsolt Balla
SBC 17 – Jay Silva vs Zsolt Balla

SBC 17 – Jay Silva vs Zsolt Balla

28. aprila, u Odžacima, očekuje nas istorijski MMA spektakl – kompletno internacionalan fight card sastavljen od najboljih boraca iz SAD, Latinske Amerike, Evrope i Srbije! Sportski dogadjaj i spisak borbi dostojan najvećih svetskih pozornica biće dostupan domaćoj publici, a kruna večeri biće borba za pojas SBC šampiona u velter kategoriji!

Kvalitet ostatka fight card-a više je nego impresivan, u najmanju ruku. Imamo veliko zadovoljstvo da je još jedno veliko internacionalno MMA ime potpisalo ugovor na tri borbe sa organizacijom Serbian Battle Championship! Američki borac koji je nastupao za najjače svetske promocije UFC, Bellator FC i KSW, Jay “Da Spyda Killa” Silva, debitovaće u SBC heksagonu na velikoj priredbi u Odzacima! U svojoj 23. borbi u profesionalnoj karijeri, Silva će imati priliku da odmeri snage sa sjajnim borcem iz Rumunije, kojem će nastup na SBC 17 takodje biti debi za SBC, Zsoltom Ballom. Iskusni rumunski borac sa 10 profesionalnih borbi iza sebe pokušaće da na ovoj prestižnoj manifestaciji ostvari veliku pobedu nad renomiranim protivnikom iz Amerike, 7. u karijeri, i tako sebi otvori vrata velike internacionalne karijere. Ne očekuje ga nimalo lak zadatak budući da ga u SBC heksagonu očekuje prekaljeni veteran koji je željan uspeha i ponovnih nastupa na nejcenjenijim svetskim priredbama, i nastup na SBCu najbolji je potez za to, budući da u poslednjih nekoliko godina Serbian Battle Championship kao najbolja regionalna MMA organizacija predstavlja najvažniju stanicu za borce koji žele sebi da obezbede nastupe na UFCu, Bellatoru, KSWu, itd.

Najcenjenija domaća i regionalna MMA promocija za ovu godinu planira da dodatno unapredi sve elemente organizacije internacionalnih MMA priredbi, i konstantno, za ljubitelje MMA u našoj zemlji, regionu, Evropi i svetu sprema nova iznenadjenja i vrhunski spektakl!