Početna » Novosti » SBC 17 – Dragan Silbaški vs Lincoln Henrique
SBC 17 – Dragan Silbaški vs Lincoln Henrique

SBC 17 – Dragan Silbaški vs Lincoln Henrique

Još jedan veoma zanimljiv internacionalni duel, izmedju borca iz Srbije, Dragana Silbaškog, i borca iz Brazila, Lincolna Henrique-a, podići će kvalitet SBC 17 priredbe koja će se 28. aprila održati u Odžacima!

Dragan Silbaški, požrtvovan i čvrst borac koji će po treći put nastupiti na SBCu, daće sve od sebe da pred domaćom publikom ostvari i drugu profesionalnu pobedu u karijeri, protiv znatno iskusnijeg protivnika iz Brazila, i tako istakne svoje ime na našoj i internacionalnoj sceni! Na prethodnoj SBC manifestaciji Dragan je impresivno slavio pobedivši iskusnog borca iz Holandije, učenika MMA legende Boba Schrijbera i timskog kolegu UFC zvezde Stefana Struve-a, Ricarda van Veelena! Na krilima te pobede, Dragan će pokušati da na svoj pobednički niz doda ime još jednog renomiranog borca, ovog puta iz Brazila. Neće imati nimalo lak posao jer ga u SBC heksagonu čeka motivisani Lincoln Henrique! Dokazani borac iz Brazila, predstavnik čuvenog Astra Fight Teama, Lincoln Henrique, dolazi u Srbiju da se našoj i svetskoj publici predstavi na SBC manifestaciji, u želji da stigne do 10. Profesionalne pobede u svom 12. nastupu u karijeri!

Imaćemo priliku da ispratimo veoma interesantnu internacionalnu borbu u kojoj bi pobeda i jednom i drugom borcu donela prekretnicu u karijeri!

Budite deo vrhunskog internacionalnog MMA spektakla Serbian Battle Championship 17 i dodjite da podržite domaće i strane MMA borce u Odžacima!