Početna » Novosti » Dušan Salkanović vs Jonathas “Monstro” Cavalcanti
Dušan Salkanović vs Jonathas “Monstro” Cavalcanti

Dušan Salkanović vs Jonathas “Monstro” Cavalcanti

Pred nama je fantastična borba koja će se održati na SBC 17 u hali SPC Odžaci u Odžacima 28. aprila. U ovom meču snage će odmeriti domaći borac iz Sombora, Dušan Salkanović i gostujući borac iz Brazila, Jonathas “Monstro” Cavalcanti.

Domaći predstavnik na Serbian Battle Championship 17 biće iskusni mladi borac koji dolazi iz Sombora, Dušan Salkanović! Salkanović će na Serbian Battle Championship 17 priredbi po treći put kročiti u SBC heksagon u nameri da obezbedi publici u Odžacima pravi borilački spektakl i stigne do svoje najveće, pete profesionalne MMA pobede. Trenirao je džudo 9 godina, i bio treći na Balkanu u sambu, osvajač je drugog mesta na evropskom kupu u kung-fu sandi, a u amaterskom MMA je bio seniorski prvak države u kategoriji do 62 kg. Učesnik je i svetskog amaterskog MMA prvenstva. Nakon sedam odradjenih profesionalnih MMA borbi Dušan će gledati da na SBC 17 stigne do najvažnije pobede u karijeri, u velikoj internacionalnoj borbi, protiv Jonathasa “Monstro” Cavalcantija!

Na drugoj strani Serbian Battle Championship heksagona stajaće mladi borac iz Brazila, predstavnik Master Combat tima, koji prvi put nastupa na jednoj Serbian Battle Championship priredbi, Jonathas Cavalcanti. Jedan od velikih potencijala brazilske i internacionalne borilačke scene, u profesionalnim MMA vodama imao je 11 borbi, i ostvario je 8 pobeda, od kojih je 6 ostvario prekidom. Daće sve od sebe da pred publikom u SPC Odzaci ostvari svoju devetu pobedu u karijeri, nastavi pobednički niz, istakne svoje ime na internacionalnoj MMA sceni i stigne na prag najvećih profesionalnih uspeha! Očekuje ga veoma težak zadatak budući da će ispred sebe imati veoma motivisanog Dušana Salkanovića, koji će nakon velike pobede nad Zoranom Bubalom na prethodnom SBCu, gledati da ostvari još jednu, najvažniju, pobedu u profesionalnoj MMA karijeri i time sebi ostvori vrata internacionalne MMA scene!

Očekuje nas vrhunska borba izmedju dva mlada talentovana borca, a publiku u prepunoj hali u Odzacima MMA predstava najvišeg nivoa! Pridružite nam se na Serbian Battle Championshipu 17 i budite deo istorijskog spektakla!