Početna » Najave borbi » SBC 16 – Ognjen Dimić vs Ilija Ulamović
SBC 16 – Ognjen Dimić vs Ilija Ulamović

SBC 16 – Ognjen Dimić vs Ilija Ulamović

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship 16 priredbi u Somboru očekuje nas mnoštvo vrhunskih MMA borbi! Imamo priliku da vam predstavimo veoma interesantan meč koji će se održati u hali Mostonga 16. februara! Dva mlada borca iz Srbije odmeriće snage u SBC heksagonu – domaći borac iz Sombora, Ognjen Dimić, i Ilija Ulamović, predstavnik kluba Ares Palanka!

Mladi borac iz Sombora, Ognjen Dimić, prvi put nastupa pod okriljem Serbian Battle Championship organizacije i potrudiće se da stigne do svoje prve profesionalne MMA pobede baš pred svojom domaćom publikom. Ognjen je juniorski prvak Srbije u sandi, juniorski vicešampion u K1, low kick i ful-kontaktu. Takodje je prvak Vojvodine u sve tri discipline. Zauzeo je peto mesto na prvenstvu Evrope za juniore u K1, i drugo mesto u Srbiji za seniore u “B” klasi, iako je još uvek bio junior. Uspeh koji je imao u udaračkim borilačkim sportovima, Ognjen je spreman da prenese u svoje profesionalne MMA nastupe, i da pobedom na SBC 16 započne svoju MMA karijeru!

Na drugoj strani SBC heksagona Ognjena će dočekati mladi predstavnik kluba Ares Palanka iz Smederevske Palanke, Ilija Ulamović. Ilija je osvajač 2. mesta na državnom MMA prvenstvu 2015. i osvajač 3. mesta na prvenstvu 2016. godine. Beskomrpomisni mladi borac iz Smederevske Palanke daće sve od sebe da se publici u Somboru predstavi u najboljem mogućem svetlu i da na velikoj sportskoj pozornici kao što je SBC stigne do prve profesionalne pobede u MMA. Motiv više predstavljaće mu činjenica da ce naspram sebe imati domaćeg borca, koji će pokušati da ga spreči u toj nameri!

Očekuje nas zanimljiv okršaj dva mlada borca željna dokazivanja i uspeha! Ne propustite vrhunski borilački SBC 16 spektakl u Somboru 16. februara!