Početna » Najave borbi » SBC 16 – Zorka Stojanović vs Renata Cseh-Lantos
SBC 16 – Zorka Stojanović vs Renata Cseh-Lantos

SBC 16 – Zorka Stojanović vs Renata Cseh-Lantos

Izuzetno zanimljiv internacionalni duel na SBC 16 turniru biće prava poslastica za domaću publiku. Publika će imati priliku da vidi pripadnice lepšeg pola u borbi po MMA pravilima, a snage će odmeriti Zorka Stojanović iz Bosne i Hercegovine i Renáta Cseh-Lantos iz Madjarske!

Članica tima Cobras koja dolazi iz Fight Cluba Jedinstvo iz Brčkog, nastupiće na SBC pozornici po drugi put. Ova mlada ratnica stiže iz Bosne i Hercegovine sa namerom da dodje do petog trijumfa u karijeri i tako doda još jednu impresivnu pobedu na svoj profesionalni MMA skor. Zorka je šampion Republike Srpske u kikboksu, prvakinja BiH u boksu i prvakinja Srbije u MMA. Najveći uspeh je ostvarila u Pragu na WKF prvenstvu gde je postala i svetska MMA šampionka.

Zorka će imati priliku da ukrsti rukavice sa iskusnom gošćom iz Mađarske, Renatom Cseh-Lantos kojoj je ovo prvi nastup pod okriljem najbolje domaće i regionalne MMA organizacije Serbian Battle Championship. Beskompromisna Renata, nosilac zvanja Kempo majstora 3. DAN, koja je borbu prihvatila kao zamena svega dve nedelje pred SBC 16, spremna je na bespoštednu borbu i daće sve od sebe kako bi protivnici nanela treći poraz u karijeri i tako stigla do svoje četvrte profesionalne MMA pobede u svom devetom nastupu u karijeri.

Očekujemo vrhunsku borbu i pravi rat u SBC kavezu. Nemojte propustiti ovaj vrhunski spektakl i obezbedite svoje ulaznice za SBC 16!