Početna » Novosti » SBC 15 – Zoran Bubalo vs Mateja ”Hyena” Kosanović
SBC 15 – Zoran Bubalo vs Mateja ”Hyena” Kosanović

SBC 15 – Zoran Bubalo vs Mateja ”Hyena” Kosanović

Izuzetna nam je čast da predstavimo još jedan vrhunski par koji će nastupiti na velikoj internacionalnoj SBC 15 priredbi u Novom Sadu. U SBC heksagonu će snage odmeriti dva mlada domaca borca – Zoran Bubalo iz Novog Sada i Mateja “Hyena“ Kosanović iz Beograda!

Zoran Bubalo, mladi borac iz Novog Sada, predstavnik je novosadskog Free Fighters Gyma i po treći put nastupa na jednoj Serbian Battle Championship priredbi. Jedan od velikih potencijala domaće borilačke scene, Zoran je nosilac crnog pojasa u japanskoj džiju-džici, osvajač Balkanskog prvenstva, takodje je dva puta osvajao Evropski Kup i petostruki je državni prvak u mladjim kategorijama. Bubalo je neporažen u amaterskom MMA, i prvak je države u kategoriji do 66kg. Neporažen je i u K1. U profesionalnim MMA vodama imao je 4 borbe, i ostvario je 3 pobede. Daće sve od sebe da pred domaćom publikom u Maloj dvorani SPENSa ostvari svoju četvrtu pobedu u karijeri, nastavi pobednički niz, i istakne svoje ime na domaćoj i internacionalnoj MMA sceni!

Zoranov protivnik na Serbian Battle Championship 15 biće iskusni mladi borac koji dolazi iz Beograda – Mateja “Hyena“ Kosanović. Mateja je domaći borac koji predstavlja Vale Tudo Srbija i imao je 6 profesionalnih mečeva u karijeri. Pokušaće da u svom prvom nastupu pod okriljem Serbian Battle Championshipa, stigne do svoje četvrte profesionalne pobede protiv opasnog borca iz Novog Sada. Kosanović će dati sve od sebe da se publici u Novom Sadu predstavi u najboljem svetlu i ostvari novi trijumf i zaustavi pobednički niz Zorana Bubala. Neće imati nimalo lak zadatak budući da će ispred sebe imati mladog i gladnog borca željnog uspeha i slave. Očekuje nas sjajna i neizvesna borba!

Nabavite svoje karte na vreme, pridružite nam se 08. decembra u Maloj dvorani novosadskog SPENS-a i ispratite vrhunski MMA spektakl Serbian Battle Championship 15!