Početna » Novosti » Novi protivnik za Stefana Sekulića na SBC 15, Ivica “Terror” Trušček
Novi protivnik za Stefana Sekulića na SBC 15, Ivica “Terror” Trušček

Novi protivnik za Stefana Sekulića na SBC 15, Ivica “Terror” Trušček

Novi protivnik za Stefana Sekulića na SBC 15 – nova vrhunska borba – Stefan Sekulić vs Ivica “Terror” Trušček!

Lista borbi na Serbian Battle Championship 15 izgledaće malo drugačije nego što je to najavljeno proteklih nedelja. Givago “Giba” Francisco, jedan od najperspektivnijih boraca iz Brazila iz opravdanih razloga morao je da otkaže učešće na SBC 15 (VIDEO). Organizatori su dali sve od sebe da dovedu adekvatnu zamenu i publici pruže priliku da uživa u jos jednoj vrhunskoj MMA borbi!

Najveća nada domaće i evropske MMA scene, Stefan Sekulić, imaće priliku da se u povratničkoj borbi susretne sa dobro poznatim imenom MMA sporta ljubiteljima iz regiona, jednim od najiskusnijih hrvatskih boraca, Ivicom “Terrorom” Truščekom!

U SBC heksagon se nakon samo 7 meseci posle povrede nakon koje se borci ili nikada ne vrate ili iziskuje mnogo duži oporavak, kao što je slučaj sa nekim od najvećih imena svetske MMA i K1 scene, Andersonom Silvom i Tajronom Spongom, vraća naš najbolji mladi borac, istinski ratnik i dokazano ime internacionalne scene i Family Fight Teama, Stefan Sekulić! Nakon sto je prvobitno zakazani protivnik Givago “Giba” Francisko iz opravdanih razloga bio primoran da otkaže nastup na ovoj velikoj internacionalnoj MMA priredbi, Stefana će u SBC heksagonu dočekati opasni borac iz Hrvatske, Ivica “Terror” Trušček!

Kao što je ljubiteljima MMA scene kod nas poznato, Sekulić, koji je nastupao protiv najjačih evropskih imena, imaće priliku da u povratničkoj borbi u svom gradu, Novom Sadu, stigne do 11. pobede u karijeri i na velika vrata objavi svoj povratak i pokuca na vrata najjače svetske MMA promocije! Njegov novi protivnik, Ivica Trušček, dokazao je svoj kov i kvalitet nebrojeno puta u velikim evropskim i regionalnim promocijama. Malo ko može da se pohvali tolikim iskustvom u profesionalnoj MMA karijeri, sa čak 62 odradjene MMA borbe! Očekuje nas neizvesna borba i vrhunski spektal pred prepunim tribinama Male dvorane novosadskog SPENSa!

Očekuje nas istorijski sportski dogadjaj pod banerom SBC-a, obezbedite svoje ulaznice na vreme i pružite podršku vrhunskim borcima koji su tu da nam prirede nesvakidašnji borilački spektakl dostojan najcenjenijih svetskih MMA manifestacija! Karte su u prodaji na blagajni SPENS-a!