Početna » Novosti » SBC 15 – Willian Hoffmann vs Mindaugas “The Khal“ Gerve
SBC 15 – Willian Hoffmann vs Mindaugas “The Khal“ Gerve

SBC 15 – Willian Hoffmann vs Mindaugas “The Khal“ Gerve

Publika će u Novom Sadu 08. decembra na Serbian Battle Championship 15 priredbi, u Maloj dvorani SPENSa imati zadovoljstvo da uživa i u vrhunskom internacionalnom teskaškom duelu!

U svom prvom nastupu na Serbian Battle Championship turniru, gost iz Brazila, Willian Hoffmann, predstaviće svoje veliko iskustvo i borilačko umeće publici u Srbiji i pokušaće da dodje do 9. pobede u profesionalnoj karijeri. Borac iz Brazila, predstavnik Astra Fight Teama, spreman je da u svom debiju na SBCu impresionira sve prisutne i ostvari vazan trijumf na priznatoj medjunarodnoj MMA pozornici.
Williana će u SBC heksagonu dočekati gost iz Severne Irske, Mindaugas “The Khal“ Gerve. Veliki potencijal litvanskog porekla koji predstavlja IFS Northern Ireland, neporažen u amaterskoj i profesionalnoj karijeri, sa skorom od 2 profi pobede i bez poraza, dolazi u Srbiju u nadi da će impresivnim i beskompromisnim nastupom nad borcem iz Brazila stići do najvažnije pobede u karijeri i medjunarodnog priznanja koje eventualni trijumf nosi.
Publika u Maloj dvorani SPENSa imaće privilegiju da uživa u sportskom duelu dva internaciolna MMA ratnika, koji će dati sve od sebe da ostave najbolji mogući utisak na novosadsku publiku!

Nabavite svoje ulaznice na vreme i budite neizostavni deo vrhunskog MMA spektakla – SBC 15!