Početna » Novosti » SBC 15 / Stefan Sekulić VS Givago “Giba” Francisco
SBC 15 / Stefan Sekulić VS Givago “Giba” Francisco

SBC 15 / Stefan Sekulić VS Givago “Giba” Francisco

Još jedan internacionalni duel na vrhunskom nivou rezervisan je za publiku u Maloj dvorani SPENS-a 8. decembra, na velikoj Serbian Battle Championship 15 borilačkoj sportskoj manifestaciji!

Vest koja će obradovati sve ljubitelje MMA sporta u našoj zemlji jeste povratak najveće nade domaće scene!

U SBC heksagon se nakon samo 7 meseci posle povrede nakon koje se borci ili nikada ne vrate ili iziskuje mnogo duži oporavak, kao što je slučaj sa nekim od najvećih imena svetske MMA i K1 scene, Andersonom Silvom i Tajronom Spongom, vraća naš najbolji mladi borac, istinski ratnik i dokazano ime internacionalne scene i Family Fight Teama, Stefan Sekulić! Stefanov protivnik će biti opasni borac iz Brazila, Givago “Giba” Francisco. Kao što je ljubiteljima MMA scene kod nas poznato, Sekulić, koji je nastupao protiv najjačih evropskih imena, imaće priliku da u povratničkoj borbi u svom gradu, Novom Sadu, stigne do 11. pobede u karijeri i na velika vrata objavi svoj povratak i pokuca na vrata najjače svetske MMA promocije! Njegov protivnik, Giba, koji je karijeru gradio u najznačajnijim zemljama za razvoj MMA sporta u svetu, Brazilu i Japanu (legendarna Pancrase organizacija), gde je trenutno jedan od najbolje rangiranih boraca srednje kategorije, daće sve od sebe da se publici u Srbiji predstavi u najboljem svetlu i stigne do svoje 7. profesionalne pobede na velikoj internacionalnoj pozornici kao što je SBC!

Očekuje nas istorijski sportski dogadjaj, obezbedite svoje ulaznice na vreme i pružite podršku vrhunskim borcima koji su tu da nam pruže nesvakidasnji borilački spektakl dostojan najcenjenijih svetskih MMA manifestacija!