Početna » Novosti » SBC 15 / Co-Main Event / Nemanja Kovač VS Bruno Leandro Soares Lobato
SBC 15 / Co-Main Event / Nemanja Kovač VS Bruno Leandro Soares Lobato

SBC 15 / Co-Main Event / Nemanja Kovač VS Bruno Leandro Soares Lobato

Co-main event velike internacionalne MMA priredbe u Novom Sadu, sa pravom nosi težinu još jedne vrhunske borbe za titulu najboljeg, to je prilika da se kruniše šampion Serbian Battle Championship-a u kategoriji do 70 kilograma!
U drugoj borbi za pojas prvaka, u lakoj kategoriji, snage će odmeriti još jedno veliko ime iz Brazila – Bruno Leandro Soares Lobato, i jedan od najvećih potencijala domaće i regionalne scene mešovitih borilačkih sportova, neporaženi prospekt Family Fight Teama, Nemanja “Sledgehammer” Kovač!

Renomirani borac iz Brazila, Bruno Soares, trećerangirani borac u kategoriji do 70 kg za celu Latinsku Ameriku, sa neprocenjivim internacionalnim iskustvom tj. odradjenih 54 nastupa u dosadašnjoj MMA karijeri, pokušaće da stigne do pojasa šampiona i svoje 34. profesionalne pobede u prvom nastupu pod Serbian Battle Championship okriljem. Suprotstaviće mu se jedan od najboljih mladih boraca iz Srbije, miljenik domaće publike, u pokušaju da ostvari svoju šestu uzastopnu MMA pobedu u profesionalnoj karijeri, Nemanja “Sledgehammer” Kovač! Prvak Srbije u sandi, osvajač najsjajnijih odličja za kadete u džudou i rvanju, i takodje prvak naše zemlje u K1, ful kontaktu i disciplini low kick, imaće priliku da u najvažnijoj borbi karijere, pred prepunom halom novosadskog Spensa, stigne do pojasa šampiona SBCa i otvori sebi vrata za najveće uspehe na internacionalnoj MMA sceni!

Publika u Novom Sadu će 8. decembra uživati u vrhunskom okršaju, u drugoj glavnoj borbi večeri, u kojoj ćemo dobiti SBC šampiona u lakoj kategoriji!
Nabavite svoje karte na vreme i budite deo istorijskog MMA spektakla!