Početna » Novosti » SBC 15 / Miloš Radić VS Ricardo van Veelen
SBC 15 / Miloš Radić VS Ricardo van Veelen

SBC 15 / Miloš Radić VS Ricardo van Veelen

Publika će u Maloj dvorani SPENSa 08. decembra, na SBC 15, imati priliku da uživa u još jednoj odličnoj internacionalnoj MMA borbi!

Iskusni borac iz Holandije, učenik MMA legende Boba Schrijbera i timski kolega UFC zvezde Stefana Struve-a, po drugi put dolazi da nastupi na Serbian Battle Championship priredbi – Ricardo van Veelen! Beskompromisni holandski ratnik, Ricardo, će pokušati da ostvari pobedu u Srbiji i stigne do važnog profesionalnog trijumfa protiv mladog borca iz Novog Sada, predstavnika Free Fighters Gym-a, Miloša Radića. Miloš, požrtvovan i čvrst borac koji je nakon svega jedne borbe i pobede u amaterskom MMA prešao u profesionalne vode i ostvario uspešni debi, će dati sve od sebe da pred domaćom publikom ostvari drugu profesionalnu pobedu u karijeri, i tako istakne svoje ime na našoj i internacionalnoj sceni! Neće imati nimalo lak posao jer ga u SBC heksagonu čeka iskusni i motivisani borac iz Holandije!

Budite deo vrhunskom internacionalnog MMA spektakla Serbian Battle Championship 15 i dodjite da podržite domaće i strane MMA borce u Maloj dvorani SPENSa 08. decembra u Novom Sadu! Prodaja karata na blagajni SPENSa!