Početna » Novosti » SBC 15 / Main Event / Luka Strezoski VS Michel “Demolidor” Pereira
SBC 15 / Main Event / Luka Strezoski VS Michel “Demolidor” Pereira

SBC 15 / Main Event / Luka Strezoski VS Michel “Demolidor” Pereira

Kao što je već najavljeno, Family Fight Team za 8. decembar i novosadsku publiku priprema novu sportsku borilacku poslasticu, 15. internacionalni MMA spektakl – Serbian Battle Champiosnhip 15!

SBC organizacija nastavlja sa popularizacijom sporta i velikim brojem internacionalnih borbi, dovodjenjem renomiranih boraca iz svih krajeva sveta i organizovanjem mečeva na najvišem nivou, u rangu najboljih evropskih i svetskih MMA promocija.

Vrhunski spisak borbi neće izostati ni ovog puta. Ljubitelje najpopularnijeg svetskog borilačkog sporta očekuje još jedan vrhunski spektakl! Publika će izmedju ostalog imati priliku da uživa u dva okršaja za pojas SBC šampiona, u velter i lakoj kategoriji!

Glavna borba večeri, main event SBCa 15, donosi šampionsku borbu u kategoriji do 77 kg i okršaj dva borca najvišeg svetskog ranga!
U borbi za upražnjeni pojas SBC šampiona u velter kategoriji novosadska publika će, sa jedne strane, imati priliku da vidi nastup jednog od najboljih velteraša iz Brazila, bivšeg izazivača za pojas šampiona u čuvenoj Shooto Brasil organizaciji, sa impresivnom brojkom od 16 pobeda u došadasnjoj karijeri, Michela “Demolidor-a” Pereiru. Svestrani brazilski borac imaće veoma težak zadatak u svom prvom nastupu na Serbian Battle Championship-u, u pokušaju da se domogne prestižne titule šampiona u ovoj kategoriji. Pereiru će u SBC kavezu dočekati najperspektivniji mladi borac sa ovih prostora i najmladji doktor nauka na novosadskom Fakultetu tehničkih nauka, Luka Strezoski! Luka je predstavnik Family Fight Teama, prvorangirani borac u velter kategoriji u američkoj državi Ohio, i neporaženi Luta Livre crni pojas, koji će dati sve od sebe da zasluži pojas šampiona pred domaćom publikom i dodatno unapredi impresivni niz od 7 uzastopnih pobeda u profesionalnoj MMA karijeri! Velika nada domaće i svetske MMA scene daće sve od sebe da dodje do titule na svom putu ka najvećim svetskim MMA organizacijama!

Publika u hali novosadskog Spensa zaista će 8. decembra imati privilegiju da uživa kruni večeri, u vrhunskoj borilačkoj predstavi najvišeg svetskog nivoa! Nabavite ulaznice na vreme i pridružite nam se u Maloj hali novosadskog Spensa!