Početna » Novosti » SBC 15 // 08.12.2017 // MALA DVORANA SPENS-A, NOVI SAD
SBC 15 // 08.12.2017 // MALA DVORANA SPENS-A, NOVI SAD

SBC 15 // 08.12.2017 // MALA DVORANA SPENS-A, NOVI SAD

Serbian Battle Championship 15
Novi Sad, 08. Decembar
Mala dvorana SPENS-a, Novi Sad

Sada već tradicionalno, Family Fight Team za 8. decembar i novosadsku publiku priprema novu sportsku borilačku poslasticu, 15. internacionalni MMA spektakl – Serbian Battle Champiosnhip 15!

SBC organizacija nastavlja sa popularizacijom sporta i velikim brojem internacionalnih borbi, dovodjenjem renomiranih boraca iz svih krajeva sveta i organizovanjem mečeva na najvišem nivou, u rangu najboljih evropskih i svetskih MMA promocija.

Vrhunski spisak borbi neće izostati ni ovog puta. Ljubitelje najpopularnijeg svetskog borilačkog sporta očekuje još jedan vrhunski spektakl! Publika će izmedju ostalog imati priliku da uživa u dva okršaja za pojas SBC šampiona, u velter i lakoj kategoriji!

U borbi za upražnjeni pojas SBC šampiona u velter kategoriji novosadska publika će imati priliku da vidi nastup jednog od najboljih velteraša iz Brazila, bivšeg izazivača za pojas šampiona u čuvenoj Shooto Brasil organizaciji, sa impresivnom brojkom od 14 pobeda u dosadašnjoj karijeri, Michela “Demolidor-a” Pereiru. Pereiru će u SBC kavezu dočekati najperspektivniji mladi borac sa ovih prostora, prvorangirani borac u velter kategoriji u američkoj državi Ohio, neporaženi Luta Livre crni pojas, predstavnik Family Fight Teama, Luka Strezoski, koji će dati sve od sebe da zasluži pojas šampiona i dodatno unapredi impresivni niz od 7 uzastopnih pobeda u profesionalnoj MMA karijeri!

U drugoj borbi za pojas prvaka, ovog puta u lakoj kategoriji, do 70 kg,
snage će odmeriti još jedno veliko ime iz Brazila – Bruno Leandro Soares Lobato, i jedan od najvećih potencijala domaće i regionalne scene, neporaženi prospekt Family Fight Teama, Nemanja “Sledgehammer” Kovač! Renomirani borac iz Brazila, Bruno Soares, trećerangirani borac
u kategoriji do 70 kg za celu Latinsku Ameriku, sa odradjenih 54 nastupa u dosadašnjoj MMA karijeri, pokušace da stigne do pojasa šampiona
i svoje 34. profesionalne pobede u prvom nastupu pod Serbian Battle Championship okriljem.
Suprotstaviće mu se jedan od najboljih mladih boraca iz Srbije,
u pokušaju da ostvari svoju šestu uzastopnu MMA pobedu, Nemanja Kovač. Prvak Srbije u sandi, osvajac najsjajnijih odličja za kadete u džudou i rvanju, i takodje prvak naše zemlje u K1,ful kontaktu i disciplini low kick, imaće priliku da u najvažnijoj borbi karijere stigne do pojasa šampiona SBC-a i otvori sebi vrata za najveće uspehe na internacionalnoj MMA sceni!

U SBC heksagon se nakon povrede vraća i najveća nada srpskog MMA, dokazano ime internacionalne scene i Family Fight Teama, Stefan Sekulić, čiji će protivnik biti opasni borac iz Brazila, Givago “Giba” Francisco. Kao sto je ljubiteljima MMA scene kod nas poznato, Sekulić, koji je nastupao protiv najjačih evropskih imena, imaće priliku da u Novom Sadu stigne do 11. pobede u karijeri i na velika vrata objavi svoj povratak! Njegov protivnik, koji je karijeru gradio u Brazilu i Japanu (legendarna Pancrase organizacija), gde je jedan od najbolje rangiranih boraca srednje kategorije, daće sve od sebe da se publici u Srbiji
predstavi u najboljem svetlu i stigne do svoje 7. profesionalne pobede
na velikoj internacionalnoj pozornici kao što je SBC!

Napokon se u SBC borilište vraća i jedan od najboljih srpskih srednjaša, dokazano ime internacionalne scene i Family Fight Teama, Vladimir “Fila” Filipović, koji je nastupao na najvećim evropskim pozornicama,
i imaće priliku da u Novom Sadu stigne do 11. pobede u karijeri, i tako nastavi svoj pobednicki niz.

Sudar teškaša iz Irana i Brazila, biće jedan od interesantnijih mečeva na SBC 15. U svom drugom nastupu na Serbian Battle Championship-u, potencijal evropske MMA scene, iranski borac koji živi i trenira u Nemačkoj, Hatef Moeil, pokušaće da stigne do nejvećeg skalpa u karijeri, protiv opasnog teškaša iz Brazila, Williana Hoffmanna. Hoffmann, nakon uspešne karijere u Brazilu i Americi, dolazi na SBC u pokušaju da ostvari 9. profesioanlnu pobedu i pred publikom u Novom Sadu stigne do trijumfa koji će mu olakšati put ka najjačim svetskim MMA organizacijama!

Iskusni borac iz Holandije, učenik MMA legende Boba Schrijbera i timski kolega UFC zvezde Stefana Struve-a, po drugi put dolazi da nastupi na Serbian Battle Championship priredbi – Ricardo van Veelen!
Ricardo će pokušati da stigne do važne profesionalne pobede protiv mladog borca iz Novog Sada, predstavnika Free Fighters Gym-a, Miloša Radića. Miloš će dati sve od sebe da pred domaćom publikom ostvari drugu profesionalnu pobedu u karijeri, i tako istakne svoje ime na našoj i internacionalnoj sceni!
Čekamo vas u petak, 08. decembar 2017. godine, u Maloj dvorani SPENS-a u Novom Sadu, sa početkom u 19:30h. Karte možete kupiti na blagajni SPENS-a po ceni od svega 600 dinara.