Početna » Najave borbi » Roberto Soldić vs Vladimir Prodanović
Roberto Soldić vs Vladimir Prodanović

Roberto Soldić vs Vladimir Prodanović

Predstavljamo Vam još jednu izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 5 priredbi. U kategoriji do 77 kg rukavice će ukrstiti Roberto Soldić i Vladimir Prodanović.

Soldić je bosanskohercegovački borac, koji živi i trenira u Nemačkoj, pod patronatom legende MMA sporta, PRIDE i UFC veterana -Gilberta Yvela. Neporažena nada velikog University of Fighting tima iz Dizeldorfa učiniće sve da dodatno unapredi svoj savršeni skor. U meču protiv Vladimira Prodanovića, Roberto će pokusati da dodje do svoje četvrte uzastopne pobede u karijeri.

Na drugom kraju oktagona će mu se isprečiti Vladimir Prodanović, veliki potencijal domaće scene. Prodanović će na SBC5 pokušati da nastavi svoj prošlogodišnji pobednički niz i stigne do svoje treće MMA pobede. Pobeda nad Soldićem bi zasigurno mnogo značila za Vladimirovu karijeru, ali to neće biti jednostavan zadatak, već veliki izazov.

Biće ovo vrhunski MMA dvoboj. Da li će Roberto Soldić nastaviti svoj pobednički niz i ostati neporažen, ili će Vladimir Prodanović uspeti da mi nanese prvi poraz u karijeri ostaje nam da vidimo 09. maja u Odžacima. Osigurajte svoje karte na vreme!

Prodaja karata online: GIGSTIX.COM

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*