Početna » Najave borbi » Leo Zulić vs Zsolt Fenyes
Leo Zulić vs Zsolt Fenyes

Leo Zulić vs Zsolt Fenyes

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike internacionalne SBC 5 priredbe. U kategoriji do 70 kg rukavice će ukrstiti Leo Zulić iz Nemačke i Zsolt Fenyes iz Madjarske.

Leo Zulić je borac poreklom iz Hrvatske, koji živi i trenira u Nemačkoj, u University of Fighting klubu iz Dizeldorfa, a trener mu je legenda MMA sporta, PRIDE i UFC veteran -Gilbert Yvel. Leo po drugi put nastupa pod okriljem Serbian Battle Championship manifestacije. Nada i ponos University of Fighting tima iz Dizeldorfa pokusaće da stigne do pete pobede u MMA karijeri i pruži publici u Odžacima vrhunski nastup.

Naspram Lea Zulića stajaće beskompromisni borac iz Madjarske, Zsolt Fenyes. Zsolt prvi put nastupa na SBCu, i daće sve od sebe da se publici u našoj zemlji predstavi u najboljem svetlu i stigne do svoje treće MMA pobede. Pobeda u Odžacima predstavljala bi veliki uspeh i izuzetan podsticaj za njegovu karijeru.

Kako ne biste propustili rat u ringu izmedju ova dva srčana borca, kao i druge odlične mečeve kojim će ovaj fight card obilovati, obezbedite svoju kartu na sledećem linku: GIGSTIX.COM

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*