Početna » Novosti » Promene u popisu borbi i finalni fight card!
Promene u popisu borbi i finalni fight card!

Promene u popisu borbi i finalni fight card!

Kao i većina svetskih organizacija ni SBC nije bio pošteđen povređnih boraca. Sve pripreme teku u jeku silovitih sparinga i kondicionih treninga, stoga je rizik od povreda veoma visok.

Prvo smo imali nemilu situaciju da se Bane Jovičić povredio i time smo uskraćeni jednom borbom koja bi zasigurno diktirala dalji tok veoma obećavajuće karijere mladog FFT pulena. Kao zamenu za meč Jovičić vs. Kowalewicz, uskočili su Predrag “Zver” Cvetković i Ranko Karan.

Ranko je već poznat SBC fanovima i poznat je po žestokoj borbi koju su on i Elizar Tariku pružili na prvom izdanju SBC. On kao i Cvetković će gledati da zasene publiku i plasiraju se kao mladi prospekti naše scene, stoga se sa velikim pravom može očekivati vatromet od ova dva borca!

Marcin Mencel je trebao da se sastane sa Dušanom Džakićem. Mencel je morao da otkaže svoj nastup usled povrede, stoga je organizacija ubrzo ubacila njegovu zamenu. Džakić će odmeriti snage sa veteranom Hrvatske MMA Lige -Sebastian Eminijem. Emini je prigrlio šansu da ubere pobedu nad znatno iskusnijim Džakićem i možemo očekivati pravi rat ova dva prekaljena borca!

Na žalost mnogih fanova koji su iščekivali naredni nastup Luke Strezoskog, borba je morala biti otkazana. Luka je doživeo frakturu rebra i meč je povučen iz straha da ne dođe do mnogo ozbiljnijih povreda.

 

Konačni Fight Card izgleda ovako:

Leo Zulić (Nemačka) vs. Sidarta Patarčić (Srbija)-70 kg

Ranko Karan (Srbija) vs. Predrag “Zver” Cvetković (Srbija)-70kg

Dušan Džakić (Srbija) vs. Sebastijan Emini (Hrvatska)-77kg

Finale prvog dela večeri – Co-main event +93

Bojan Mihajlović (Srbija) vs. Marko Igrc (Hrvatska)

Vladimir Filipović (Srbija) vs. Kamil Cibinski (Poljska)-84 kg

Geard Ajetović (Srbija) vs. Jusuf Hajrović (Srbija)-77kg

Stefan Sekulić (Srbija) vs. Robert Pukač (Slovacka)-77kg

Glavna borbi veceri – Main Event  -77 kg

Damir “Dado” Mihajlovic  (Srbija) vs. Ivica “Terror” Truscek (Hrvatska)

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*