Početna » Najave borbi » I Mencel povređen! Emini uleće u meč protiv Džakića!
I Mencel povređen! Emini uleće u meč protiv Džakića!

I Mencel povređen! Emini uleće u meč protiv Džakića!

Povreda je zadesila poljski tabor! Marcin Mencel je trebao da se sastane sa Dušanom Džakićem na SBC4 u kategoriji do 77kg. Do toga će izgleda morati da se čeka. Tačan povod otkazivanja mladog borca iz Poljske još nije poznat.

Kao zamena u poslednji čas uleće borac iz Hrvatske -Sebastian Emini! Emini je iskoristio stvorenu priliku i prihvatio meč protiv mnogo iskusnijeg Džakića u nameri da u dramatičnom obrtu okolnosti skine skalp kontraverznom borcu i time napravi ime za sebe.

Emini ima 5 profesionalnih MMA nastupa u kojima je 4 puta slavio i samo jednom je osetio poraz. Emini je poznat pomnijim pratiocima regionalne MMA scene, jer je bio jedan od boraca koji je svoj kov pokazao u mečevima “Hrvatske MMA lige”.

Ni jedna povreda nije poželjna, ali sve se čini kao da Džakićev novi protivnik obećava mnogo interesantniju borbu našim fanovima. Da li će Džakić imati prednost dužih priprema i da li će pobediti pred svojom publikom? Ili će Emini kao zamena u poslednji čas odneti najveću pobedu svoje karijere nazad sa sobom u Hrvatsku? Saznaćemo 6og decembra.

Svoje karte obezbedite na sajtu gigstixa i dođite da prisustvujete ovom izvanrednom okršaju!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*