Početna » Najave borbi » Ognjen Salatić vs Marinko Zarubica
Ognjen Salatić vs Marinko Zarubica

Ognjen Salatić vs Marinko Zarubica

 

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 9 priredbi u Odžacima. U ovoj borbi sastaće se dva mlada borca – Ognjen Salatić iz Srbije i Marinko Zarubica iz Crne Gore!

Ognjen Salatić nova je nada Family Fight Team-a i domaćeg MMA sporta. Ognjen je osvajač državnog prvenstva u Luta Livre, i nastup u Odžacima 16. aprila predstavljaće njegov drugi profesionalni MMA nastup. Salatić je na SBC 8 nastupio prihvativši borbu samo par dana pre turnira kao zamena za klupskog kolegu Ognjena Ledjanca, i time pokazao šta znači biti pravi MMA borac i ratnik. Ognjen je slavio sudijskom odlukom nakon sve tri odradjene runde. Na SBC 9, daće sve od sebe da stigne do druge pobede u karijeri i ostavi najbolji mogući utisak na publiku u prepunoj gradskoj hali u Odžacima. Predvidjamo pravi rat u kavezu!

Ognjenu Salatiću suprotstaviće se gost koji nam stiže iz Crne Gore, Marinko Zarubica. Podgoričanin Zarubica, kome su džudo i rvanje bazični borilački sportovi, uz treninge greplinga i klasične džiu-džice, kao i ostalih aspekata MMA borbe, u karijeri je odradio dve semi pro borbe i u obe slavio prekidom, završnicama trianglom i gušenjem. Takodje je imao priliku da odradi i jednu profesionalnu MMA borbu za pojas u kategoriji do 66 kg i ostvario je impresivnu pobedu klasičnim nokautom nakon svega 25 sekundi borbe. Marinko će po prvi put nastupiti na SBC-u i gledaće da publici pruži pravi spektakl!

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl u Odžacima 16. aprila! Obezbedite svoje mesto u dvorani SPC Odžaci na vreme!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com