Početna » Najave borbi » Ognjen Leđanac vs Stefan Spasić
Ognjen Leđanac vs Stefan Spasić

Ognjen Leđanac vs Stefan Spasić

 

Predstavljamo Vam još jednu izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 9 priredbi u Odžacima, 16. aprila. U heksagonu će se naći Ognjen Leđanac i Stefan Spasić!

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih džudista svoje generacije, Ognjen Leđanac, nastupiće po treći put u profesionalnim MMA vodama nastupom na devetom SBC dogadjaju, u Odžacima. Petostruki džudo državni prvak, osvajač trećeg mesta na prvenstvu Balkana i istaknuti učesnik velikih domaćih i inostranih takmičenja, između ostalog i na Olimpijskim igrama mladih, gledaće da svoj pedigre jos jednom potvrdi u MMA heksagonu i stigne do svoje treće MMA pobede u karijeri. Ovaj mladi beskompromisni borac iz Novog Sada daće sve od sebe da pruži vrhunsku borbu i pokaže da je spreman da još jače istakne svoje ime na domaćoj MMA sceni.

Na drugom kraju heksagona će ga dočekati Stefan Spasić, veliki potencijal domaćeg MMA, Beograđanin i član BJJ i MMA kluba “Sekutor”. Nosilac je plavog pojasa u brazilskoj džiju-džici i poznavalac kikboksa. Spasić ima iskustva kada su amaterski i poluprofi MMA mečevi u pitanju, a na SBC 9 će pokušati da ubeleži svoju prvu pobedu u profesionalnom MMA meču. Spreman je da pruži beskompromisnu borbu i učini treću MMA borbu Ognjena Leđanca što težom. Videćemo da li će u tome uspeti!

Biće ovo vrhunski MMA dvoboj između dva mlada borca! Osigurajte svoje karte na vreme!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com