Početna » Najave borbi » Vladimir Prodanović vs Miloš Janičić
Vladimir Prodanović vs Miloš Janičić

Vladimir Prodanović vs Miloš Janičić

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 9 priredbi u Odžacima. U ovoj borbi sastaće se Vladimir Prodanović iz Srbije i Miloš Janičić iz Crne Gore!

Vladimir Prodanović, veliki je potencijal domaće MMA scene koji dolazi iz Constrictor fight tima iz Kule. Ovo će biti treći nastup na SBCu za Prodanovića, i on će na SBC 9 pokušati da stigne do svoje pete MMA pobede. Pobeda nad Janičićem bi zasigurno mnogo značila za Vladimirovu karijeru, koji će pokušati da nastavi pobednički niz i publici u Odžacima prikaže sjajan nastup kao što je to učinio na SBCu 7 u Novom Sadu kada je impresivno savladao Srdjana Kneževića!

Na drugom kraju SBC heksagona čekaće ga Miloš Janičić iz Crne Gore. Miloš dolazi iz Podgorice i predstavlja klub Equipe Fabricio. Ima 19 godina, odradio je jednu amatersku borbu i ostvario pobedu tehničkim nokautom, i jednu semi-pro borbu u kojoj je ostvario pobedu gušenjem. Očekuje ga težak zadatak protiv iskusnijeg Vladimira Prodanovića. Janičić namerava da da sve od sebe i publici u Odžacima pruži sjajnu borbu i istakne svoje ime na regionalnoj MMA sceni. Videćemo da li će mu to poći za rukom!

U svakom slučaju, kada je o ovoj borbi reč, publiku u dvorani Sportskog i poslovnog centra Odžaci 16. aprila očekuje beskompromisna borba i vrhunski spektakl!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com