Početna » Najave borbi » Ognjen “Master” Salatić vs Roman Dik
Ognjen “Master” Salatić vs Roman Dik

Ognjen “Master” Salatić vs Roman Dik

Nastavljamo sa najavama parova koji će imati priliku da budu deo vrhunskog borilačkog spektakla koji nas očekuje u Bačkoj Palanci, 07. jula! Jedna od borbi koju će publika na otvorenim terenima JP SPC Tikvara imati priliku da isprati jeste internacionalni okršaj izmedju dva mlada borca, iz Srbije i Češke!

Ognjen Salatić velika je nada Family Fight Team-a i domaćeg MMA sporta. Nastup u Bačkoj Palanaci 07. jula predstavljaće njegov šesti profesionalni MMA nastup. Salatić je na SBC 8 nastupio prihvativši borbu samo par dana pre turnira kao zamena za klupskog kolegu Ognjena Ledjanca, i time pokazao šta znači biti pravi MMA borac i ratnik. Ognjen je slavio sudijskom odlukom nakon sve tri odradjene runde. Na SBC 9, fenomenalnom završnicom u prvoj rundi uspeo je da stigne do druge pobede u karijeri i ostavi najbolji mogući utisak na publiku u prepunoj gradskoj hali u Odžacima. Na SBC 10 je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Pre svega desetak dana Ognjen je prihvatio borbu u Cirihu u poslednjem trenutku, i ponosno predstavljao Family Fight Team i Srbiju u Švajcarskoj pobedivši polugom na nozi u prvoj rundi. Daće sve od sebe da vrhunsku predstavu priušti i publici u Bačkoj Palanci i stigne do pete profesionalne pobede u karijeri!

Ovog puta rukavice će ukrstiti sa velikim talentom koji nam dolazi iz Češke, u svom drugom nastupu za Serbian Battle Championship organizaciju, Romanom Dikom, koji će pokušati da nastavi pobednički niz i stigne do svoje četvrte uzastopne profesionalne MMA pobede, druge na SBC manifestacijama. Velika sportska borilačka pozornica kao što je Serbian Battle Championship predstavlja priliku za oba borca da prirede vrhunski nastup i stignu do nove profesionalne pobede, i tako se istaknu na regionalnoj i evropskoj MMA sceni. Publika u Bačkoj Palanci može očekivati pravi vatromet i duel dva mlada perspektivna borca koji će dati sve od sebe da prirede spektakl u potrazi za novim profesionalnim trijumfom, a publici na tribinama pruže borilačku predstavu za pamćenje!

Budite deo vrhunskog SBC 14 borilačkog spektakla u Bačkoj Palanci 07. jula!