Početna » Najave borbi » Branislav Hudjan vs Nemanja Kukić
Branislav Hudjan vs  Nemanja Kukić

Branislav Hudjan vs Nemanja Kukić

Fantastičan fight card kada je reč o SBC 14 predstavljaće pravu poslasticu za ljubitelje MMA sporta u Bačkoj Palanci! Domaći borac, Branislav Huđan, sukobiće se sa opasnim protivnikom, Nemanjom Kukićem!

Vrhunski potencijal domaće borilačke scene i srpskog MMA, Branislav Huđan, odradiće svoj treći profesionalni nastup na Serbian Battle Championship-u i u profesionalnom MMA. Branislav ne zna za poraz kada su u pitanju amaterski i poluprofesionalni MMA mečevi i prvak je države kada je amatersko MMA prvenstvo u pitanju. 4 puta je ulazio na borilište i sva 4 puta je impresivno slavio prekidom u prvoj rundi, prisilivši protivnike na predaju udarcima u parteru. U profesionalnom MMA debiju na SBC 6 slavio je impresivno prekidom na početku prve runde. U drugom profesionalnom nastupu, na SBC 10 odradio je nerešenu borbu protiv iskusnog borca iz Novog Pazara, Jusufa Hajrovića. Nestrpljiv je da svojoj publici u Bačkoj Palanci i domaćoj MMA zajednici pokaže još jedan vrhunski nastup i stigne do svoje druge profesionalne pobede!

Na drugoj strani SBC kaveza čekaće ga mladi borac iz Žablja, Nemanja Kukić. Nemanji će ovo biti treći profesionalni MMA nastup, drugi na Serbian Battle Championship priredbi. Nemanja će dati sve od sebe kako bi stigao do velike pobede protiv domaćeg borca, i tako u nastupu za pamćenje stigne do velikog, prvog, profesionalnog trijumfa. Publika na otvorenim terenima JP SPC Tikvara može da očekuje sjajan okršaj mladih boraca koji su spremni da se izbore za svoje mesto na domaćoj MMA sceni!

Ulaz je besplatan! Pridružite nam se na velikom sportskom dogadjaju SBC 14!