Početna » Najave borbi » Duško Todorović vs Ivan Skoko
Duško Todorović vs Ivan Skoko

Duško Todorović vs Ivan Skoko

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike internacionalne SBC 9 priredbe u Odžacima. Rukavice će ukrstiti Duško Todorović iz Srbije i Ivan Skoko iz Bosne i Hercegovine.

Svoj drugi nastup na SBC imaće Duško Todorović, veliki potencijal domaće scene, Beograđanin i član BJJ i MMA kluba “Sekutor”. Nosilac je crnog pojasa u Tae Kwon Dou i ljubičastog pojasa u brazilskoj džiju-džici. Todorović ima impresivan skor kada su amaterski i poluprofi MMA mečevi u pitanju, 9 pobeda u 9 odradjenih borbi. U dosadašnjoj profi karijeri nije bio ništa manje uspešan, ostvario je 3 pobede u isto toliko mečeva. Duško će na SBC 9 pokušati da nastavi svoj pobednički niz, i tako stigne do svoje četvrte profi MMA pobede. Pobeda nad ovim protivnikom bi mnogo značila za njegovu karijeru, I to će biti veliki izazov!

Na drugom kraju heksagona će mu se isprečiti gost koji dolazi iz Bosne i Hercegovine, Ivan Skoko. Mladi borac koji predstavlja klub Slava MMA daće sve od sebe da zaustavi Duškov pobednički niz. Skoko je plavi pojas u brazilskoj džiju-džici i osvajač je BJJ East European Championship turnira. Profesionalni MMA skor od dve pobede i dva poraza gledaće da unapredi sjajnim nastupom u SBC kavezu i tako stigne do svoje treće MMA pobede u karijeri. Očekuje nas pravi okršaj dva talentovana mlada momka pred kojima su vrhunske karijere. Publika u Odžacima će imati priliku da uživa u vrhunskoj predstavi!

Očekuje nas zaista zanimljiva borba u SPC Odžaci 16. aprila na SBC 9!! Kupite ulaznice na vreme!

 

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com