Početna » Najave borbi » Ognjen Leđanac vs Petar Zlatar
Ognjen Leđanac vs Petar Zlatar

Ognjen Leđanac vs Petar Zlatar

Pred nama je još jedna odlična borba u kojoj će publika na SBC 8 u Somboru 5. marta imati priliku da uživa – Ognjen Leđanac i Petar Zlatar.

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih džudista svoje generacije, Ognjen Leđanac, nastupiće po treći put u profesionalnim MMA vodama nastupom na osmom SBC događaju, u Somboru. Petostruki džudo državni prvak, osvajač trećeg mesta na prvenstvu Balkana i istaknuti učesnik velikih domaćih i inostranih takmičenja, između ostalog i na Olimpijskim igrama mladih, gledaće da svoj pedigre još jednom dokaže u MMA heksagonu i stigne do svoje treće MMA pobede u karijeri. Ovaj mladi beskompromisni borac iz Novog Sada daće sve od sebe da pruži vrhunsku borbu i pokaže da je spreman da istakne svoje ime na domaćoj MMA sceni.

Ognjena će na sredini SBC hekasagona čekati borac koji predstavlja Ultimate Fighter klub Spartak iz Subotice – Petar Zlatar. Petar se bavio rvanjem grčko-rimskim stilom i ostvarivao je zapažene rezultate. Osvajao je prvenstvo Vojvodine nekoliko puta i bio uspešan na brojnim turnirima. U MMA se prvi put okušao u amaterskom MMA pre izvesnog vremena, a sada je spreman da se oproba i u profesionalnom MMA, i daće sve od sebe da svoj MMA debi kruniše prvom pobedom u karijeri i tako oduševi publiku u Somboru. Videćemo da li će mu to poći za rukom.

Očekuje nas pravi rat u kavezu 5. marta! Obezbedite svoje mesto u hali Mostonga u Somboru na vreme!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com