Početna » Najave borbi » Ranko Karan vs Slavoljub “Mitke” Mitić
Ranko Karan vs Slavoljub “Mitke” Mitić

Ranko Karan vs Slavoljub “Mitke” Mitić

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 8 priredbi u Somboru. U ovoj borbi sastaće se Ranko Karan i Slavoljub “Mitke” Mitić!

Slavoljub dolazi iz Novog Sada. Nosilac je džudo crnog pojasa i poseduje veliko takmičarsko iskustvo i osvajač je brojnih medalja na džudo turnirima, a bio je vicešampion države u sambu i prvak Balkana u klasičnoj džiu-džici. Ostvario je pobedu u svojoj prvoj MMA borbi održanoj po semi-pro pravilima, i sada je više nego spreman da zakorači u SBC heksagon i da sve od sebe i stigne do prve profi MMA pobede protiv domaćeg borca iz Sombora. Imace tezak zadatak.

Na drugoj strani kaveza Mitiću će se suprotstaviti dobro poznato lice kada je o SBC turnirima reč – predstavnik Family Fight Teama iz Sombora – Ranko Karan. Ranku će ovo biti treći nastup na SBC priredbama, a činjenica da nastupa u svom gradu, predstavljaće samo motiv više u njegovom nastojanju da stigne do svoje druge pobede u karijeri i tako Slavoljubu poželi dobrodošlicu u profi MMA vode. Mladi borac iz Sombora daće sve od sebe da publici u prepunoj hali Mostonga pruži nezaboravan nastup i veče za pamćenje.

Očekuje nas zaista fantastičan dvoboj. Obezbedite svoje karte na vreme i budite u gledalištu 5. marta na SBC 8!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com