Početna » Najave borbi » SBC 21 – Revenge! Main Event / Igor “The Duke” Pokrajac vs Maiquel “Big Rig” Falcao
SBC 21 – Revenge! Main Event / Igor “The Duke” Pokrajac vs Maiquel “Big Rig” Falcao

SBC 21 – Revenge! Main Event / Igor “The Duke” Pokrajac vs Maiquel “Big Rig” Falcao

SBC 21 – Revenge! – Main event – Serbian Battle Championship Light Heavyweight Title Fight – Igor “The Duke” Pokrajac vs Maiquel “Big Rig” Falcao!!!

Kao što je već poznato, SBC šampion teške kategorije, Satoshi Ishii, najavljen kao učesnik glavne borbe večeri kada je SBC 21 – Revenge! u pitanju, nažalost neće nastupiti na SBC manifestaciji u Odžacima.

Iako se neće boriti 04. maja u Odžacima, Satoshi Ishii biće prisutan na ovoj istorijskoj SBC priredbi, i svojim prisustvom dodatno uveličati značaj Serbian Battle Championship manifestacije koja je pred nama!

Ipak, kao i uvek, SBC je našao više nego dostojnu zamenu za najavljeni Main Event!
Gledaoci će i dalje imati priliku da uživaju u vrhunskoj borbi najviše svetske klase – legenda brazilskog MMA sporta i borac koji ne nastupao na većini vodećih svetskih MMA manifestacija, Maiquel Falcao, koji je prvobitno prihvatio borbu protiv Satoshija Ishiija za naslov SBC prvaka u teškoj kategoriji, ipak će nastupiti na SBCu 21 – Revenge!, ali u njemu bližoj težinskoj kategoriji, za titulu prvog Serbian Battle Championship prvaka u poluteškoj kategoriji. Na drugoj strani SBC heksagona, biće jedno zaista legendarno ime, svima poznato kada je MMA u regionu u pitanju, borac sa najviše UFC nastupa kada su borci sa Balkana u pitanju, legenda hrvatskog MMA, Igor “The Duke” Pokrajac! Igor je zaista pored Satoshija najveće ime koje će nastupiti na SBCu, i nadamo se da će naša organizacija na najbolji mogući način biti novi početak za ovog velikog šampiona!

I zaista, malo koji meč je mogao da se dogovori i da sa punim pravom bude glavna borba večeri na toliko jakom fight cardu kao što je ovaj na SBC 21 – Revenge! – Main event – Serbian Battle Championship Light Heavyweight Title Fight – Igor “The Duke” Pokrajac vs Maiquel “Big Rig” Falcao!!!

Dvorana SPC Odžaci će 04. maja ugostiti vrhunske internacionalne borce i pružiti istorijske mečeve za pamćenje, a glavni meč večeri, borba za šampionski pojas, će zasluženo biti kruna fantastičnog eventa koji nas uskoro očekuje.

Jedan od najuspešnijih hrvatskih boraca, Igor Pokrajac, učiniće nam veliku čast i po prvi put nastupiti u prestižnom SBC heksagonu. Nakon poslednje borbe koju je odradio 2016. godine u najjačoj svetskoj MMA organizaciji – UFC, Igor je željan nove velike borbe i povratku na pobedničke staze, i Serbian Battle Championship je izabrao kao mesto za slavni povratak. Prekaljeni ratnik iz Hrvatske i beskompromisni brawler koji je ulazio u kavez sa istaknutim imenima svetskog MMA sporta kao što su Vladimir Matyushenko, Stephan Bonnar, Fabio Maldonado, Vinny Magalhaes, Rafael Cavalcante, Jan Blachowicz, gde svakako treba istaći njegovu veliku pobedu nad Fabiom Maldonado, i 13 UFC nastupa iza sebe, spreman je za svoj SBC debi i daće sve od sebe kako bi se domogao SBC šampionskog pojasa 04. maja u Odžacima! Igor je u karijeri odradio 42 profesionalne borbe i ostvario 28 pobeda!

Pokrajac je zaista legenda sporta na ovim prostorima, i spreman je za jedan od najvećih izazova karijere, kada će odmeriti snage sa legendom brazilskog MMA, osvajačem Bellatorovog pojasa u srednjoj kategoriji na Season Six Middleweight Tournament-u, UFC veterana i borca koji je, ponavljamo, nastupao na svim najvećim svetskim turnirima (pored UFCa I Bellatora, tu su i Fight Nights Global, M-1, KSW, itd.) i predvodio fight cardove na ovim vrhunskim priredbama – Maiquel “Big Rig” Falcao!

Falcao je zaista imao priliku da se susretne sa vrhunskim imenima mešovitih borilačkih sportova – Alexander Shlemenko, Fabio Maldonado, Mamed Khalidov, Aziz Karaoglu, Ramazan Emeev, Attila Végh, i mnogi drugi, i spreman je za prvi nastup pod Serbian Battle Championship okriljem, na SBCu 21 – Revenge! u Odžacima. Sa 55 profesionalnih duela iza sebe, reč je o jednom od najiskusnijih boraca koje smo imali priliku da gledamo u SBC heksagonu, I daće sve od sebe da se domogne novog šampionskog pojasa i 40. profi pobede, protiv ovako renomiranog protivnika!

Očekuje nas pravi rat u kavezu, a SBC publiku prava borba najviše svetske klase, gde će se dva veterana sukobiti za titulu šampiona i pojas najboljeg u najdominantnijoj domaćoj i regionalnoj MMA organizaciji, Serbian Battle Championship!

Nabavite svoje ulaznice na vreme i budite deo istorijskog MMA spektakla 04. maja u Odžacima, na SBC 21 – Revenge! Karte možete poručiti online preko www.gigstix.com