Početna » Najave borbi » Roberto Soldić – Vitezslav Rajnoch, SBC 14 – MAIN EVENT
Roberto Soldić  – Vitezslav Rajnoch, SBC 14 – MAIN EVENT

Roberto Soldić – Vitezslav Rajnoch, SBC 14 – MAIN EVENT

Došlo je vreme da se predstavi i glavna borba večeri vrhunskog fight carda na SBC 14 u Bačkoj Palanci – govorimo o zaista vrhunskom glavnom događaju večeri: Main event – Roberto Soldić (Bosna i Hercegovina) vs Vitezslav Rajnoch (Češka)!!!

Otvoreni tereni u Bačkoj Palanci 7. jula biće poprište vrhunskih MMA borbi, a glavni meč večeri će sa punim pravom biti kruna ovog fantastičnog internacionalnog eventa!

Jedan od najvećih potencijala regionalne i evropske MMA scene, nosilac pojasa prvaka u organizacijama Superior FC, FFC i Serbian Battle Championship, bosansko-hercegovački borac iz Nemačke, Roberto Soldić, nastupiće po treći put na Serbian Battle Championship priredbi. Nakon dva impresivna nastupa u SBC heksagonu, i dve pobede prekidom protiv Vladimira Prodanovića i Vase Bakočevića, Roberto je spreman da publici u našoj zemlji pruži još jedan vrhunski spektakl i stigne do još jednog važnog trijumfa. Roberto Soldić ima profesionalni MMA skor od 9 pobeda i 2 poraza. Nada je velikog University of Fighting team-a iz Dizeldorfa i učiniće sve da dodatno unapredi svoj impresivni skor, i tako dođe do svoje desete i najveće pobede u dosadašnjoj karijeri!

Soldić neće imati nimalo lak posao jer ga u SBC heksagonu očekuje neporaženi mladi potencijal koji nam dolazi iz Češke, Vitezslav Rajnoch! Atraktivni česki borac koji predstavlja Jayman MMA Fighting Systems, spreman je da dodatno unapredi svoj besprekorni MMA skor i stigne do najvažnije, sedme uzastopne pobede u karijeri. Činjenica da je od svojih 6 profesionalnih pobeda 5 ostvario nokautom ili prisiljavanjem na predaju, dok je njegov protivnik, Soldić, od 9 pobeda njih 8 ostvario prekidom (7 nokauta i jedna završnica) više nego dovoljno govori kakva nas glavna borba večeri očekuje 07. jula u Bačkoj Palanci na SBC 14 dogadjaju. Pobeda na vrhunskoj internacionalnoj SBC manifestaciji mogla bi za pobednika ove borbe otvoriti vrata za ulazak u jednu od najjačih svetskih organizacija.

Ulog je veliki, očekuje nas sportsko veče za pamćenje!