Početna » Najave borbi » Milan Filipović vs Stefan “Fiste“ Jokanović
Milan Filipović vs Stefan “Fiste“ Jokanović

Milan Filipović vs Stefan “Fiste“ Jokanović

Drago nam je što imamo priliku da vam predstavimo još jedan izuzetan borilački par koji će upotpuniti fantastičan fight card velike SBC 11 priredbe u Novom Sadu. Snage će odmeriti Milan Filipović iz Srbije i Stefan Jokanović iz Bosne i Hercegovine!

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih greplera svoje generacije, Milan Filipović, nastupiće po treći put u profesionalnim MMA vodama nastupom na jedanaestom SBC događaju. Mlađi brat velike nade FFTa i domaćeg MMA, Vladimira File Filipovića, daće sve od sebe da bude uspešan u profesionalnim MMA vodama poput svog brata. Državni prvak u Luta Livre i istaknuti učesnik takmičenja u greplingu i amaterskom MMA gledaće da svoj pedigre još jednom prenese u MMA heksagon i stigne do svoje treće uzastopne pobede u karijeri. Beskompromisni borac iz Odžaka daće sve od sebe da pruži vrhunsku borbu pred publikom u Novom Sadu 05. novembra i ponovi sjajan nastup sa SBC 9 i SBC 10 gde je protivnike prisilio na predaju već u prvoj rundi, i tako još jače istakne svoje ime na domaćoj i regionalnoj MMA sceni!

Milanu Filipoviću suprotstaviće se gost koji nam stiže iz Bosne i Hercegovine, Stefan “Fiste“ Jokanović. Stefan je borac prijedorskog Kik boks kluba “Gong“ i po prvi put nastupa na jednom Serbian Battle Championship dogadjaju. Srčani borac iz Prijedora gledaće da svoje iskustvo u kikboksu prenese u MMA borilište i na velikoj borilačkoj pozornici stigne do prve profesionalne pobede u svom MMA debiju. Stefan će imati težak zadatak, jer ga na drugoj strani heksagona čeka velika nada domaće MMA scene, ali za njega je pobeda jedina opcija, i pokušaće da zaustavi pobednički niz mladog Filipovica i da pred prepunom dvoranom na SPENS-u stigne do velikog trijumfa. Očekuje nas fantastičan meč!

Ispratite vrhunski SBC 11 MMA spektakl u Novom Sadu 05. novembra! Obezbedite svoje mesto u Maloj dvorani SPENSa na vreme!