Početna » Najave borbi » Main Event – Damir “Dado” Mihajlović vs Laerte “Midnight” Costa e Silva – SBC Welterweight Title fight -77 kg
Main Event – Damir “Dado” Mihajlović vs Laerte “Midnight” Costa e Silva – SBC Welterweight Title fight -77 kg

Main Event – Damir “Dado” Mihajlović vs Laerte “Midnight” Costa e Silva – SBC Welterweight Title fight -77 kg

Sa velikim ponosom objavljujemo Vam glavnu borbu večeri Serbian battle Championship 11 – reč je o borbi za titulu SBC prvaka u velter kategoriji, te govorimo o zaista vrhunskom spektaklu: Main event – Serbian Battle Championship Welterweight Title Fight – Damir “Dado” Mihajlović (Srbija) vs Laerte “Midnight” Costa e Silva (Brazil)!!!

Mala dvorana SPENS-a u Novom Sadu će 5. novembra ugostiti vrhunske svetske borce i pružiti mečeve za pamćenje, a glavna borba večeri, borba za šampionski pojas u kategoriji do 77 kg, će sa punim pravom biti kruna fantastičnog eventa!

Naravno, u SBC heksagonu, Laerte “Midnight”-a će dočekati najbolje rangirani srpski velteraš, šampion SBC organizacije, Damir “Dado” Mihajlović. “Dado” ulazi na borilište sa namerom da nastavi svoj pobednički niz i ostvari 17. pobedu u svojoj karijeri. Pored boraca najviše svetske klase sa kojima je ulazio u ring/kavez tokom svoje bogate MMA karijere, Mihajlović je imao priliku da trenira u najjačim svetskim akademijama, sa najvećim majstorima borilačkih veština današnjice – crni je pojas 1. Dan u Luta Livre, trenirao je u Carlson Gracie Jiu-Jitsu Team-u, čuvenom RFT-u, Team-u Nogueira, De la Riva akademiji, In Fight jiu jitsu, u Brazilu je bio 6 puta, a takođe je proveo šest meseci u najvećem holandskom timu Golden Glory. Dado je spreman da domaćoj publici u Novom Sadu pruži nezaboravan spektakl, još jednu atraktivnu borbu, i da odbrani titulu SBC prvaka još jednom!

Damir Mihajlović, borac koji nikada nije zaustavljen u MMA ringu/kavezu, čovek koji se sa pravom smatra pionirom MMA i brazilske džiju-džice u našoj zemlji, i koji je doneo Luta Livre sport u Srbiju, će se pod reflektorima SBC pozornice suočiti sa jednim od najboljih brazilskih boraca u velter kategoriji, predstavnikom Chute Boxe-a, Laerteom “Midnight” Costa e Silvom.

Laerte, veoma iskusan i dokazan borac iz kolevke svetskog MMA sporta, Brazila, nastupao je na najvećim MMA pozornicama u svetu. U svojih 18 profesionalnih borbi uspeo je da ostvari impresivnih 11 pobeda. Popularni “Midnight” gledaće da svoje iskustvo i veliko znanje pokaže publici u Novom sadu i ljubiteljima MMA u našoj zemlji, i daće sve od sebe da se suprotstavi najboljem srpskom velterašu pred publikom u Maloj dvorani SPENS-a 05. novembra. Brazilski borac sa velikim brojem važnih mečeva u svojoj bogatoj karijeri dolazi sa namerom da stigne do nove pobede i domogne se još jednog šampionskog pojasa, i tako pruži publici u Novom Sadu fantastičnu borilačku predstavu. Videćemo da li će u tome uspeti!

Ovaj spektakularni sudar dva vrhunska borca iz Srbije i Brazila će biti meč koji nijedan istinski obožavalac borilačkih sportova neće hteti da propusti!

Obavezno obezbedite svoju kartu na vreme i dođite da uživo ispratimo borbu Damira “Dade” Mihajlovića i Laerte “Midnight”- a!