Početna » Najave borbi » Uroš Stefanović vs Hatef Moeil
Uroš Stefanović vs Hatef Moeil

Uroš Stefanović vs Hatef Moeil

Predstavljamo Vam izuzetno atraktivnu teškašku borbu koja će se odigrati na SBC 11 priredbi u Novom Sadu, 5. novembra. U SBC heksagonu će se naći Uroš Stefanović iz Srbije i Hatef Moeil iz Nemačke!

Uroš Stefanović je mladi srpski borac rodjen 1994. godine i predstavlja Free Fighters Gym iz Novog Sada. Višestruki je osvajač medalja na pokrajinskim i republičkim takmicenjima u judo-u, a takodje je takmičar i osvajač medalja na državnom prvenstvu u greplingu no gi/gi, kao i u rvanju slobodnim stilom u kategoriji do 96kg. Stefanović po prvi put nastupa na SBC-u i daće sve od sebe da pred prepunom halom novosadskog SPENS-a ostavi najbolji mogući utisak i stigne do velike pobede pred domaćom publikom. Urošev semi pro skor u MMA je 1:0, dok će pokušati da stigne do svoje prve profesionalne pobede u svom drugom MMA nastupu!

Preko puta Stefanovića će se naći izuzetno opasan protivnik koji dolazi iz Nemačke, i predstavlja University of Fighting tim iz Dizeldorfa, Hatef Moeil. Jedna je od velikih teškaskih nada nemačkog MMA sporta i gledaće da u Srbiji ostvari svoju prvu veliku pobedu i istakne svoje ime na evropskoj MMA sceni. Ovo će mu biti prvi meč pod SBC banerom, i daće sve od sebe da se publici u Srbiji predstavi u najboljem mogućem svetlu i ostvari pobedu nad mladim i opasnim protivnkom.

Očekuje nas vrhunski duel dva beskompromisna ratnika! Ovaj internacionalni teškaški dvoboj samo je delić vrhunskog spektakla koji će se odograti pod SBC 11 banerom u Novom Sadu 05. Novembra! Osigurajte svoje karte na vreme i dodjite na vrhunski MMA spektal!