Početna » Najave borbi » Branislav Hudjan vs Jusuf Hajrović
Branislav Hudjan vs Jusuf Hajrović

Branislav Hudjan vs Jusuf Hajrović

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike internacionalne SBC 10 priredbe u Bačkoj Palanci. Domaći borac Branislav Huđan, sukobiće se sa opasnim borcem iz Novog Pazara, Jusufom Hajrovićem!

Vrhunski potencijal domaće borilačke scene i srpskog MMA, Branislav Huđan, odradiće svoj drugi profesionalni nastup na Serbian Battle Championship-u i u profesionalnom MMA. Branislav ne zna za poraz kada su u pitanju amaterski i poluprofesionalni MMA mečevi i prvak je države kada je amatersko MMA prvenstvo u pitanju. 4 puta je ulazio na borilište i sva 4 puta je impresivno slavio prekidom u prvoj rundi, prisilivši protivnike na predaju udarcima u parteru. U profesionalnom MMA debiju na SBC 6 slavio je impresivno prekidom na početku prve runde. Nestrpljiv je da publici u Bačkoj Palanci i srpskoj MMA zajednici pokaže još jedan vrhunski nastup i stigne do svoje druge profesionalne pobede!

Preko puta Hudjana će se naći izuzetno opasan protivnik, Jusuf Hajrović. Hajrović je započeo svoju profesionalnu MMA karijeru 2012. godine, i spreman je za svoj deseti profesionalni nastup u karijeri. Nakon odličnog nastupa na SBC 4 protiv našeg proslavljenog boksera Gearda Ajetovića, i nastupa na SBC 6, borac iz Novog Pazara je spreman da odradi još jedan vrhunski meč na SBC, ovog puta pred publikom u Bačkoj Palanci, gde će pokušati da zaustavi mladog Branislava Huđana i stigne do velike pobede!

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl i pravi rat u kavezu. Obezbedite svoje mesto na otvorenim terenima JP SRC “Tikvara”u Bačkoj Palanci kako ne biste propustili ovaj i mnoge druge izvanredne mečeve!