Početna » Najave borbi » Dušan Salkanović vs Zoran Bubalo
Dušan Salkanović vs Zoran Bubalo

Dušan Salkanović vs Zoran Bubalo

Pred nama je fantastična borba koja će se održati na SBC 16 u gradskoj hali Mostonga u Somboru 16. februara. U ovom meču snage će odmeriti domaći borci, Dušan Salkanović iz Sombora i Zoran Bubalo iz Novog Sada.

Zoran Bubalo, mladi borac iz Novog Sada, predstavnik je novosadskog Free Fighters Gyma i po četvrti put nastupa na jednoj Serbian Battle Championship priredbi. Jedan od velikih potencijala domaće borilačke scene, Zoran je nosilac crnog pojasa u japanskoj džiju-džici, osvajač Balkanskog prvenstva, takodje je dva puta osvajao Evropski Kup i petostruki je državni prvak u mladjim kategorijama. Bubalo je neporažen u amaterskom MMA, i prvak je države u kategoriji do 66kg. Neporažen je i u K1. U profesionalnim MMA vodama imao je 5 borbi, i ostvario je 4 pobede. Daće sve od sebe da pred publikom u hali Mostonga ostvari svoju petu pobedu u karijeri, nastavi pobednički niz, istakne svoje ime na domaćoj i internacionalnoj MMA sceni i stigne do pozicije izazivača za SBC šampionski pojas u kategoriji do 66 kg!

Zoranov protivnik na Serbian Battle Championship 16 biće iskusni mladi borac koji dolazi iz Sombora, Dušan Salkanović! Salkanović će na Serbian Battle Championship 16 priredbi po drugi put kročiti u SBC heksagon u nameri da obezbedi svojoj publici pravi borilački spektakl i stigne do svoje najveće, četvrte profesionalne MMA pobede. Trenirao je džudo 9 godina , i bio treći na Balkanu u sambu, osvajač je drugog mesta na evropskom kupu u kung-fu sandi, a u amaterskom MMA je bio seniorski prvak države u kategoriji do 62 kg. Učesnik je i svetskog amaterskog MMA prvenstva. Nakon šest odradjenih profesionalnih MMA borbi Dušan će gledati da u svom gradu stigne do najvažnije pobede u karijeri protiv Zorana Bubala!

Očekuje nas vrhunska borba izmedju dva mlada talentovana borca, a publiku u prepunoj gradskoj hali u Somboru MMA predstava najvišeg nivoa! Pridružite nam se Serbian Battle Championship 16 I budite deo istorijskog spektakla!