Početna » Najave borbi » Dragan Silbaški vs Ricardo van Veelen
Dragan Silbaški vs Ricardo van Veelen

Dragan Silbaški vs Ricardo van Veelen

Publika će u Gradskoj hali Mostonga u Somboru 16. februara, na SBC 16, imati priliku da uživa u jednoj odličnoj internacionalnoj MMA borbi! Snage će odmeriti Dragan Silbaški iz Srbije i Ricardo van Veelen iz Holandije!

Iskusni borac iz Holandije, učenik MMA legende Boba Schrijbera i timski kolega UFC zvezde Stefana Struve-a, po treći put dolazi da nastupi na Serbian Battle Championship priredbi – Ricardo van Veelen! Beskompromisni holandski ratnik, Ricardo, će pokušati da ostvari veliku pobedu u Srbiji i stigne do važnog profesionalnog trijumfa u svom desetom profesionalnom nastupu, protiv mladog borca iz Novog Sada, predstavnika MMA kluba Stav, Dragana Silbaškog. Dragan, požrtvovan i čvrst borac koji će po drugi put nastupiti na SBCu, daće sve od sebe da pred domaćom publikom ostvari prvu profesionalnu pobedu u karijeri, protiv znatno iskusnijeg protivnika iz Holandije, i tako istakne svoje ime na našoj i internacionalnoj sceni! Neće imati nimalo lak posao jer ga u SBC heksagonu čeka iskusni i motivisani Ricardo van Veelen! Imaćemo priliku da ispratimo veoma interesantnu internacionalnu borbu!

Budite deo vrhunskog internacionalnog MMA spektakla Serbian Battle Championship 16 i dodjite da podržite domaće i strane MMA borce u hali Mostonga u Somboru!