Početna » Najave borbi » SBC 16 / Nikola Drljača vs Mario Žgela
SBC 16 / Nikola Drljača vs Mario Žgela

SBC 16 / Nikola Drljača vs Mario Žgela

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship 16 priredbi u Somboru očekuje nas mnoštvo vrhunskih MMA borbi! Imamo priliku da vam predstavimo veoma interesantan meč koji će se održati u Gradskoj hali u Somboru 16. februara! Dva mlada borca, iz Srbije i Hrvatske, odmeriće snage u SBC heksagonu – Nikola “Yakuza“ Drljača, domaći borac iz Novog Sada, i Mario Žgela, predstavnik MMA kluba Valens iz Hrvatske!

Mladi predstavnik Free Fighters Gyma iz Novog Sada, Nikola “Yakuza” Drljača, dolazi iz kluba koji je proglašen za najbolji amaterski klub u zemlji 2017. godine, i Nikola je tome doprineo osvojivši državno MMA prvenstvo u B klasi! Beskompromisni borac iz Novog Sada daće sve od sebe da se publici u Somboru predstavi u najboljem mogućem svetlu i da na velikoj sportskoj pozornici kao što je SBC stigne do druge profesionalne pobede u MMA karijeri. U svom drugom nastupu za najbolju srpsku i regionalnu MMA organizaciju, SBC, Nikolu će dočekati mladi borac koji nam dolazi iz Hrvatske, predstavnik MMA Valens tima iz Vinkovaca, Mario Žgela. U svom drugom profesionalnom MMA nastupu nakon 4 ostvarene pobede u amaterskoj konkurenciji, Mario će dati sve od sebe da u svojoj drugoj borbi na SBC priredbi i profesionalnom MMA stigne do velike pobede, i tako sebi otvori vrata regionalne i internacionalne MMA scene. Mario je u svom profesionalnom debiju, na SBC 15, pružio fenomenalnu borbu protiv jednog od najboljih domaćih boraca, dokazanog u najpriznatijim evropskim borilištima, Vladimira “File” FIlipovića, i time pokazao da se radi o pravom ratniku i ogromnom potencijalu regionalne MMA scene!

Prisustvovaćemo sjajnoj borbi izmedju dva mlada borca koji su željni dokazivanja i profesionalnog uspeha, i dace sve od sebe da istaknu svoja imena na sve jačoj regionalnoj MMA sceni! Ocekuje nas vrhunski spektakl!