Početna » Novosti » SBC 17 // 28.04.2018 // HALA SPC, ODŽACI
SBC 17 // 28.04.2018 // HALA SPC, ODŽACI

SBC 17 // 28.04.2018 // HALA SPC, ODŽACI

Serbian Battle Championship 17 / SBC 17

U novu sportsku godinu smo ušli ambiciozno i na velika vrata! Nakon više nego uspešnog SBCa 16, za publiku u našoj zemlji i svetsku MMA javnost spremili smo pregršt veličanstvenih sportskih MMA manifestacija koje će dodatno podići standarde organizacije borilačkih sportskih priredbi koje smo već utemeljili u 16 prethodnih dogadjaja, i omogućiti promociju naših boraca, kompletnog sporta i naše zemlje na najvišem svetskom nivou!

Prva naredna velika poslastica za ljubitelje MMA i sporta uopšte odigraće se 28. aprila u Odžacima. Istorijski SBC 17, kompletno internacionalan spisak borbi na kojem će snage odmeriti najbolji borci iz cele Latinske Amerike i najbolji borci iz Srbije. Sportski projekat ovakve veličine pravi je izazov, i ljubitelji MMA sporta imaće priliku da prisustvuju neponovljivom spektaklu. Kruna večeri biće sukob dva vrhunska borca iz Brazila, aktuelnog SBC šampiona u velter kategoriji, Michela “Demolidora” Pereire i izazivača, Laerte Coste E Silve “Midnighta”! Osim njih, priliku da zakorače na prestižnu SBC borilačku pozornicu imaće dokazani borci domaće i evropske scene, kao i one čije vreme tek dolazi, u duelu sa najboljim borcima Južne Amerike – Milan Bodonji protiv Edilsona “Venena” France, Bojan Hellboy Vojnović protiv Carlosa “El Scorpion” Caballera, kao I nastupe Ognjena Salatića, Dušana Salkanovića, Dragana Silbaškog, kao I gostiju iz Brazila, Sergia Souze, Jonathasa Cavalcanti da Silve i Georgea Emanuela, I to su samo su neki od parova koje će publika imati prilike da vidi. Očekuje nas MMA spektakl najvišeg svetskog ranga, i to je samo početak!

Jos jedno veliko internacionalno MMA ime je potpisalo ugvor na tri borbe sa SBC organizacijom. Američki borac koji je nastupao za najjače svetske promocije UFC, Bellator FC i KSW, Jay Silva, debitovaće u SBC heksagonu na ovoj velikoj sportskoj priredbi u Odžacima!

Naravno pravdu u SBC heksagonu će deliti još jedan vrhunski stručnjak koji je delio I još uvek deli pravdu u najvećoj svetskoj organizaciji, UFC, kao I u najboljoj evropskoj organizaciji, KSW, Piotr Michalak!