Početna » Najave borbi » Danijel Kokora vs Marko Burušić
Danijel Kokora vs Marko Burušić

Danijel Kokora vs Marko Burušić

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike internacionalne SBC 10 priredbe u Bačkoj Palanci. Rukavice će ukrstiti Danijel Kokora iz Srbije i Marko Burušić iz Hrvatske.

Na velikoj internacionalnoj SBC 10 priredbi u Bačkoj Palanci nastupice i iskusni domaći borac, veoma poznat ljubiteljima srpske MMA scene, Danijel Kokora. Danijel drugi put nastupa na SBC-u i daće sve od sebe da se publici u Bačkoj Palanci predstavi u najboljem svetlu i stigne do svoje osme pobede u karijeri. Pobeda na SBC 10 predstavljala bi veliki uspeh i izuzetan podsticaj za njegovu karijeru, u njegovom šesnaestom profesionalnom MMA nastupu. Očekujemo pravi vatromet u SBC heksagonu!

Danijel Kokora će se pod reflektorima suočiti sa jednim od najboljih boraca iz naše regije, prvakom Hrvatske MMA lige u lakoj kategoriji – Markom Burušićem. Marko, predstavnik UFK Novi Zagreb je veoma poznat svim borilačkim fanovima u regionu. Sa 10 profesionalnih mečeva iza sebe, ubeležio je 7 pobeda, od kojih je 6 postigao prekidom – 4 prisiljavanjem protivnika na predaju (submission), i dve tehničkim nokautom (TKO). Slobodno možemo reći da su Burušićev i Kokorin impresivni rezime dovoljan nagoveštaj kvalitetne borbe koju ćemo imati priliku da gledamo 9. jula u Bačkoj Palanci.

Ovaj par obećava veoma interesantnu borbu našim gledaocima. Uživaćemo na SBC 10, 9. jula!  Svoje karte obezbedite na vreme na www.gigstix.com i dođite da prisustvujete ovom izvanrednom okršaju!