Početna » Najave borbi » Srdjan Knežević vs Adnan Aščić
Srdjan Knežević vs Adnan Aščić

Srdjan Knežević vs Adnan Aščić

Predstavljamo Vam izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 10 priredbi u Bačkoj Palanci, 9. jula. U SBC heksagonu će se naći Srdjan Knežević iz Srbije i Adnan Aščić iz Bosne i Hercegovine.

Knežević je srspki borac, koji živi i trenira u Bačkoj Palanci. Jedna od velikih nada srpskog MMA sporta i borac sa ogromnim amaterskim iskustvom. Amaterski skor u MMA mu je 7 pobeda i svega 2 poraza, bio je MMA vicešampion države u A klasi. Osvajač je bronzane medalje na prvenstvu Vojvodine u boksu i osvajač drugog mesta u kategoriji juniora u rvanju grčko-rimskim stilom. Ovo će mu biti četvrti meč pod SBC banerom, i učiniće sve da stigne do svoje prve velike profesionalne pobede!

Preko puta Kneževića će se naći izuzetno opasan protivnik koji dolazi iz Bosne i Hercegovine, Adnan Aščić. Adnan dolazi iz Travnika i aktivno trenira u MMA klubu “Only one”, a ovim sportom se profesionalno bavi već tri godine. Tokom svoje profesionalne MMA karijere ostvario je 3 pobede i daće sve od sebe da pred publikom u Bačkoj Palanci ostvari još jednu veliku pobedu i dokaže svoj kvalitet na svom drugom nastupu u orgnizaciji Serbian battle Championship.

Očekuje nas vrhunski duel dva beskompromisna ratnika! Osigurajte svoje karte na vreme I dodjite na SBC 10!