Početna » Najave borbi » Main Event – Vaso “Psychopath” Bakočević vs Leo Zulić – SBC Lightweight Title fight -70 kg
Main Event – Vaso “Psychopath” Bakočević vs Leo Zulić – SBC Lightweight Title fight -70 kg

Main Event – Vaso “Psychopath” Bakočević vs Leo Zulić – SBC Lightweight Title fight -70 kg

Došlo je vreme da se predstavi i glavna borba večeri vrhunskog fight carda na SBC 8 u Somboru. A kada je reč o borbi za titulu prvog SBC šampiona u lakoj kategoriji, govorimo o zaista vrhunskom glavnom događaju večeri: Main event – Serbian Battle Championship Lightweight Title Fight – Vaso “Psychopath” Bakočević (Crna Gora) vs Leo Zulić (Nemačka)!!!

Dvorana Mostonga u Somboru 5. marta biće poprište vrhunskih MMA borbi, a glavni meč večeri, borba za šampionski pojas u kategoriji do 70 kg će sa punim pravom biti kruna ovog fantastičnog internacionalnog eventa!

Organizacija Serbian Battle Championship imaće čast da po drugi put ugosti najboljeg crnogorskog borca, prvaka organizacija World Freefight Challenge – WFC i Mix Fight Night i MFCa, i člana najjače evropske MMA organizacije KSW, Vasu “Psychopath” Bakočevića. Beskompromisni mladi borac iz Risna će, u potrazi za svojom 23. MMA pobedom, dati sve od sebe da njegov drugi SBC nastup bude pravi spektakl za publiku u Somboru i bude vrhunska najava za ono što nas u budućnosti očekuje od Psychopath-e kada je o borbama SBC heksagonu reč. Nakon priprema na Tajlandu i izuzetnog kampa Vaso je motivisan više nego ikad da svom impresivnom MMA skoru doda još jednu veliku pobedu i stigne do još jednog šampionskog pojasa u svojoj kolekciji. Publici u gradskoj hali Mostonga u Somboru zagarantovan je vrhunski borilački spektakl i šampionsko veče za pamćenje!

Na drugom kraju heksagona čekaće ga nemački borac hrvatskog porekla – Leo Zulić. Leo živi i trenira u Nemačkoj, u University of Fighting klubu iz Dizeldorfa, a trener mu je legenda MMA sporta, PRIDE i UFC veteran – Gilbert Yvel. Leo, jedna od najvećih nada čuvenog UFD tima i nemačkog MMA, po treći put nastupa pod okriljem Serbian Battle Championship manifestacije. Pravi ratnik, sa velikim iskustvom i uspesima u borilačkim sportovima, pokušaće da stigne do šeste pobede u MMA karijeri i do prestižne SBC titule u lakoj kategoriji. Daće sve od sebe da pruži publici u Somboru vrhunski nastup i stigne do najveće pobede u svojoj karijeri protiv znatno iskusnijeg beskompromisnog borca iz Crne Gore. Očekuje nas pravi rat u kavezu između ova dva mlada vrhunska borca!

Ne propustite ovaj i još mnoge druge odlične mečeve na SBC 8 koji će se održati 5. marta u hali Mostonga u Somboru, jer ćemo krunisati prvog SBC prvaka u lakoj kategoriji! Obezbedite svoju kartu na vreme!!!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com