Početna » Najave borbi » Milan Bodonji vs Nikola Drljača!
Milan Bodonji vs  Nikola Drljača!

Milan Bodonji vs Nikola Drljača!

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship 14 priredbi u Bačkoj Palanci očekuje nas mnoštvo vrhunskih MMA borbi! Imamo priliku da vam predstavimo veoma interesantan meč koji će se održati na otvorenim terenima JP SPC Tikvara 07. jula! Dva mlada borca iz Srbije odmeriće snage u SBC heksagonu – Milan Bodonji, domaći borac iz Bačke Palanke, i Nikola “Yakuza” Drljača, predstavnik novosadskog Free Fighters Gyma!

Mladi borac iz Bačke Palanke, Milan Bodonji, predstavljace MMA tim “Shogun”. Prvi put nastupa pod okriljem Serbian Battle Championship organizacije i potrudiće se da stigne do svoje prve profesionalne MMA pobede baš pred svojom domaćom publikom. Milan je višestruki šampion Srbije u tradicionalnoj sportskoj jiu-jitsi, i prvak Srbije i Balkana, kao i vicešampion evropskog kupa u sandi. Takodje je osvajač MMA prvenstva države u C i A klasi. Uspeh u borilačkim sportovima i amaterskom MMA, Milan je spreman da prenese u svoje profesionalne nastupe, i da pobedom na SBC 14 započne pobednički niz!

Na drugoj strani SBC heksagona Milana će dočekati mladi predstavnik Free Fighters Gyma iz Novog Sada, Nikola “Yakuza” Drljača. Dolazi iz kluba koji je proglašen za najbolji amaterski klub u zemlji 2017. godine, i Nikola je tome doprineo osvojivši državno MMA prvenstvo u B klasi! Beskomrpomisni borac iz Novog Sada daće sve od sebe da se publici u Bačkoj Palanci predstavi u najboljem mogućem svetlu i da na velikoj sportskoj pozornici kao što je SBC stigne do prve profesionalne pobede u MMA. Motiv više predstavljaće mu činjenica da ce naspram sebe imati domaćeg borca, koji će pokušati da ga spreči u toj nameri!

Očekuje nas zanimljiv okršaj dva mlada borca željna dokazivanja i uspeha! Ne propustite vrhunski borilački SBC 14 spektakl u Bačkoj Palanci 07.jula!