Početna » Najave borbi » Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca za SBC 13
Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca za SBC 13

Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca za SBC 13

Serbian Battle Championship 13
Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca.

Uspešno je završeno još jedno zvanično merenje za najveći MMA spektakl u regionu, Serbian Battle Championship 13. Merenje i konferencija za štampu održani su u skupštinskoj sali SPC Odžaci, i ovaj svojevrsni spektakl samo je uvod i delić onoga što nas očekuje kada je sutrašnja manifestacija u pitanju. Borci su nakon izuzetno teških priprema, došli u najboljoj formi i uspešno su odradili zvaničnu proveru dogovorenih težinskih kategorija. Publika i novinari su imali priliku da iz prve ruke dobiju uvid u pripreme i utiske glavnih aktera subotnje priredbe.

*Budući da je učesnik glavne borbe večeri za pojas SBC šampiona u srednjoj kategoriji, Adriano Silverio Balby, na merenju imao 87,1 kg i nije uspeo da postigne dogovorenu kilažu od 84 kg, i nakon toga nije bio u mogućnosti da postigne zahtevanu težinu, biće primenjene izmene kada je Main Event SBC 13 u pitanju – pored oduzimanja dela honorara brazilskog borca, Adriano Balby ne može ostati izazivač za SBC pojas šampiona. Pošto je Stefan Sekulić postigao dogovorenu težinu i ispoštovao sve detalje ugovora, u slučaju njegove pobede na SBC 13 biće mu dodeljen šampionski pojas i biće proglašen SBC šampionom u srednjoj kategoriji! U slučaju pobede borca iz Brazila, Adriana Silveria Balbyja, pojas prvaka neće biti dodeljen!

Nažalost, bilo je boraca koji iz prvog pokušaja nisu prošli vagu i imaće dodatno vreme da skinu preostalu kilažu.

1. Pablo “El Gallo“ Villaseca (70,5 kg) VS Nemanja Andjelković (70,5 kg)
2. Miloš Manić (69,5 kg) VS Demir Bislimi (68,1 kg)
3. Juan “El Araucano“ Villaseca (70,5 kg) VS Milan Osadkovski (69,7 kg)
4. Nemanja “Sledgehammer“ Kovač (77,5 kg) VS Dragan Silbaški (77,5 kg)

5. Zorka Stojanović (58,8 kg) VS Nikolina Vokić (53,2 kg)
6. Milan Fila Filipović (81,9 kg) VS Nemanja Kukić (83,6 kg)
7. Otto Rodrigez (69,5 kg) VS Dževad Muftić (70,5 kg)

Glavna borbi večeri – MAIN EVENT – *TITLE FIGHT:
8. Stefan Sekulić (83,6 kg) VS Adriano Balby (87,1 kg)

* Borci koji nisu prošli vagu iz prvog puta imaće dodatno vreme da skinu preostalu kilažu.

Očekuje nas vrhunski spektakl – glavna borba večeri – *za SBC šampionski pojas u kategoriji do -84kg izmedju Stefana Sekulića i Adriano Balby-a. Pored njih imaćemo priliku da uživamo u još 7 vrhunskih borbi u kojima će nastupiti najbolji evropski i regionalni MMA borci. Ne propustite sutrašnji spektakl u hali SPC u ODŽACIMA!

Čekamo Vas!