Početna » Novosti » SBC 13 – Glavna borba svetske klase i sportsko veče za pamćenje!
SBC 13 – Glavna borba svetske klase i sportsko veče za pamćenje!

SBC 13 – Glavna borba svetske klase i sportsko veče za pamćenje!

Adriano Balby vs Stefan Sekulić – Middleweight Title Fight!

Već impresivnom nizu MMA borbi koje ćemo imati priliku da ispratimo 22. aprila u Odžacima dodajemo još jedan fantastičan duel na Serbian Battle Championship 13 manifestaciji, krunu veličanstvenog sportskog dogadjaja – borbu za titulu prvaka u srednjoj kategoriji, do 84 kg!

Ovo je najbolji borilački spektakl i najbolji glavni dogadjaj večeri, borba za titulu, kada su svi borilački sportovi kod nas u pitanju! Kao sto je i uvek slučaj sa organizacijom SBC, ove sportske priredbe predvode pravi šampioni, dokazani na regionalnom, evropskom i svetskom nivou! U Odžacima ćemo imati priliku da gledamo borca najviše svetske klase, koji dolazi iz Manausa, osvajača brojnih medalja i sportskih priznanja, kako u brazilskoj džiju-džici i greplingu – osvajač odličja na svetskim BJJ takmičenjima, višestruki prvak Amazon Open takmičenja u brazilskoj džiju-džici i greplingu, tako i u profesionalnom MMA – BWF prvak, Mr. Cage šampion i izazivač za pojas šampiona u Jungle Fight organizaciji, Adriana Balbyja. Naspram njega će se naći najbolje rangirani mladi domaći borac velter i srednje kategorije. Najveći talenat naše zemlje i Family Fight Team-a pred kojim su tek najveća dostignuća u sportu, Stefan Sekulić!
Sekulić, fakultetski obrazovan borac kao i ostali FFT profesionalci, koji je diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, daće sve od sebe da dodatno unapredi svoj impresivni profesionalni skor, a za protivnika će imati gore navedenog iskusnog i atraktivnog borca koji dolazi iz Brazila. Dokazani brazilski profesionalac, crni pojas u brazilskoj džiju-džici 2. DAN, daće sve od sebe da u svom šesnaestom profi nastupu ostvari 13. pobedu i stigne do novog pojasa u svojoj MMA karijeri. Stefan Sekulić, kao jedna od najvećih nada Family Fight Team-a i srpskog MMA sporta, i višestruki prvak države u Luta Livre, učiniće sve da stigne do svoje jedanaeste profesionalne pobede u još jednoj vrhunskoj MMA predstavi. I ovog puta, Stefan će gledati da nastavi svoj impresivni niz profesionalnih pobeda, još jednom potvrdi svoj kvalitet na svetskoj i evropskoj MMA sceni, i nadamo se “pokuca” na vrata neke od najvećih svetskih MMA organizacija. Mladi borac iz Novog Sada stalna je meta evropskih i svetskih MMA promocija, i za njega su obezbedjene najveće finansijske ponude, ali to ga ne odvraća od jedinog cilja koji ga čeka, najjača svetska MMA pozornica! Publika u Odžacima će imati priliku da uživa u još jednom izvanrednom nastupu! Sa druge strane, beskompromisan i renomiran borac kao što je Adriano Balby nema šta da izgubi, i daće sve od sebe kako bi došao do novog trijumfa na putu ka jos jednoj tituli u sportu, po prvi put na Serbian Battle Championship manifestaciji!

Ovaj internacionalni par, glavna borba večeri, obećava veoma interesantnu borbu ljubiteljima MMA sporta. Uživaćemo 22. aprila! Ulaz je besplatan, dođite da prisustvujete ovom izvanrednom okršaju i istorijskom spektaklu!