Početna » Najave borbi » Vladimir “Fila” Filipović vs. Andjelko Kitić
Vladimir “Fila” Filipović vs. Andjelko Kitić

Vladimir “Fila” Filipović vs. Andjelko Kitić

Trenutno imamo priliku da predstavimo izuzetan par koji će ukrstiti rukavice na SBC 7 priredbi. Sastaće se Vladimir “Fila” Filipović i Andjelko Kitić.

Vladimir “Fila” Filipović je borac koji je debitovao u MMA 2014. godine na SBC 3 gde je ekspresno slavio u prvoj rundi usled RNC gušenja, na SBC 4 je došao do velike pobede nad znatno iskusnijim borcem iz Poljske, Kamilom Cibinskim. Jedna od najvećih nada srpskog MMA sporta i Family Fight Teama, daće sve od sebe da 29. novembra u Novom Sadu stigne do svoje šeste pobede i nastavi pobednički niz započet ekspresnom pobedom nad opasnim borcem iz Novog Pazara, Jusufom Hajrovićem. “Fila” je spreman za još jedan rat u SBC heksagonu kojim će ispuniti velika očekivanja pred domaćom publikom u prepunoj hali novosadskog Spensa.

Preko puta Filipovića će se naći izuzetno opasan protivnik koji dolazi iz Hrvatske i predstavlja UFK Novi Zagreb, Andjelko Kitić. Andjelku će ovo biti prvi nastup za vodeću regionalnu MMA organizaciju, Serbian Battle Championship. Iskusni hrvatski borac će dati sve od sebe da u svojoj 16. profesionalnoj MMA borbi stigne do velike pobede I zaustavi pobednički niz mladog borca iz Srbije. Beskompromisni hrvatski borac je spreman za svoj trinaesti profesionalni nastup u karijeri I daće sve od sebe kako bi odradio još jedan vrhunski meč, ovog puta pred publikom u Novom Sadu

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl i pravi rat u kavezu. Obezbedite svoje mesto u Maloj dvorani SPENSa u Novom Sadu kako ne biste propustili ovaj i mnoge druge izvanredne mečeve.