Početna » Najave borbi » Stefan Sekulić vs. Aurel “The Miner” Pirtea CO-MAIN EVENT SBC 7
Stefan Sekulić  vs. Aurel “The Miner” Pirtea CO-MAIN EVENT SBC 7

Stefan Sekulić vs. Aurel “The Miner” Pirtea CO-MAIN EVENT SBC 7

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 7 priredbi u Novom Sadu. U Co-Main eventu sastaće se Stefan Sekulić i Aurel “The Miner” Pirtea!

Stefan Sekulić je jedna od najvećih nada Family Fight Team-a i srpskog MMA sporta. Na SBC4, nakon pravog rata u heksagonu, došao je do velike pobede nad znatno iskusnijim borcem iz Slovačke, Robertom Pukačem, dok je na SBC 6 turniru slavio nakon svega 30 sekundi završnicom u prvoj rundi. Stefan, kao najveći potencijal domaće borilačke scene i višestruki prvak države u Luta Livre, učinice sve da stigne do svoje pete pobede u još jednoj vrhunskoj MMA predstavi i tako se na najbolji mogući način vrati na pobednicke staze, pred domaćom novosadskom publikom koja će imati priliku da uživa u još jednom izvanrednom nastupu.

Naspram Sekulića će se naći izuzetno spreman i iskusan protivnik koji nam stiže iz Rumunije, član Tatsujin Dojo tima, jedan od najopasnijih evropskih boraca u svojoj kategoriji, Aurel “The Miner” Pirtea. Znatno iskusniji Pirtea prvi put će nastupiti na jednom SBC dogadjaju. Pirtea će pokušati da dodje do jedanaeste pobede u karijeri u svom šesnaestom profesionalnom nastupu. Iskusni Rumun će dati sve od sebe da se publici u Srbiji predstavi u najboljem mogućem svetlu i pokuša da stigne do velike pobede nad najtalentovanijim mladim srpskim borcem.

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl! Obezbedite svoje mesto u sportskoj dvorani novosadskog Spensa na vreme!