Početna » Novosti » Valentijn Overeem otkazao učešće
Valentijn Overeem otkazao učešće

Valentijn Overeem otkazao učešće

Najveće svetske organizacije, poput UFC-a i Bellatora, imaju problem sa fight cardom do poslednjeg dana događaja. MMA je kontaktni sport , borci se često povređuju u pripremnom periodu, pa otkazivanja meča nije spašena ni organizacija Serbian Battle Championship. Ozbiljan pripremni period je iza Bojana Mihajlovića, koji je deo priprema imao u brazilskom timu RFT.

Ipak, Bojan Mihajlović neće imati priliku da ukrsti rukavice sa Valentijn Overeem-om na Serbian Battle Championship 2. Overeem je obavestio organizaciju da je imao povredu pre dve nedelje i da uz veliku želju nema mogućnost za adekvatne pripreme. Overeem će dati video potvrdu da je povreda ozbiljna i da zaista nije mogao da bude deo događaja SBC 2.

Valentijn Overeem je veliki borac, nije sklon kalkulacijama, a najavio je meč za 2014. god. Verujemo da će Bojan Mihajlović dobiti adekvatnog protivnika za ovaj događaj i da publika neće biti uskraćena za odličan meč.
Fight card je pretrpeo još jednu izmenu. Dušan “Cyborg 2“ Džakić dobija novog protivnika. Odlični Viktror Halmi ima povredu duže vreme, a zato je morao da propusti meč na događaju FFC 08. Zamena za povređenog Halmija je Sven Heising (5-4). Heising dolazi iz Agoge MMA kluba, gde je glavni trener Pride i UFC veteran Gilbert “The Hurricane” Yvel!

SLIKA PREPISKE

otkazao-overeem-sms1

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*