Početna » Borci » Stefan Sekulić: “Daću sve od sebe da izađem podignute ruke!”
Stefan Sekulić: “Daću sve od sebe da izađem podignute ruke!”

Stefan Sekulić: “Daću sve od sebe da izađem podignute ruke!”

Šestog decembra u kavez ulaze dva veoma obećavajuća borca. Jedan nam dolazi iz Slovačke i nosi 12 borbi ispod svog pojasa, dok drugi Srbiju naziva domom i do sada se profesionalno borio 2 put. Stefan Sekulić uveliko važi za jednog od prospektivnijih mladih boraca nove generacije i to će gledati da dokaže na predstojećoj SBC4 manifestaciji u kojoj će gledati da skine skalp mnogo iskusnijem Robertu Pukaču.

Pukač je veoma iskusan, kompletan i čvrst borac kojeg ni malo ne treba potceniti, tako da će ovo biti veoma težak meč za mene. Što se borbe tiče voleo bih da dođe do neke završnice, naravno u moju korist, ali postoji velika mogućnost da bude sve tri runde“.

Ova pobeda bi značila mnogo za karijeru mladog Sekulića i obezbedilo bi mu nužnu reputaciju koja je veoma retka za borce sa svega 3 profesionalna meča. Doduše Stefan ne razmišlja dalje od Pukača i u potpunosti je fokusiran na predstojeću borbu:

Raditi svoje prve mečeve na ovakvoj organizaciji pred domaćom publikom, rame uz rame sa ovakvim imenima u meni izaziva jako veliku odgovornost i strahopoštovanje, tako da ću uvek dati sve od sebe da izađem podignute ruke. Što se karijere tiče, mislim da je još rano da spekulišem, videćemo“.

Sekulić je kao i uvek skroman na rečima i bira da svoje razgovore ostavi u kavezu. Obezbedite svoje karte i dođite da podržite ovog mladog momka koji će biti jedan od naših najboljih borilačkih ambasadora.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*