Početna » Najave borbi » Srđan Knežević vs Vladimir Prodanović
Srđan Knežević vs Vladimir Prodanović

Srđan Knežević vs Vladimir Prodanović

Predstavljamo Vam izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 7 priredbi u Novom Sadu 29. novembra. U SBC heksagonu rukavice će ukrstiti Srđan Knežević i Vladimir Prodanović.

Knežević je srspki borac, koji živi i trenira u Bačkoj Palanci. Jedna od velikih nada srpskog MMA sporta i borac sa ogromnim amaterskim iskustvom. Amaterski skor u MMA mu je 7 pobeda i svega 2 poraza, bio je MMA vicešampion države u A klasi. Osvajač je bronzane medalje na prvenstvu Vojvodine u boksu i osvajač drugog mesta u kategoriji juniora u rvanju grčko-rimskim stilom. Ovo će mu biti treći meč pod SBC banerom, i učiniće sve da stigne do svoje prve profesionalne pobede u svom trećem profi MMA nastupu.

Na drugom kraju heksagona će mu se isprečiti Vladimir Prodanović, veliki potencijal domaće scene koji dolazi iz Constrictor fight tima iz Kule. Ovo će biti drugi nastup na jednoj SBC priredbi za Prodanovica, koji će na SBC 7 pokušati da stigne do svoje šeste MMA pobede. Pobeda nad Kneževićem bi zasigurno mnogo značila za Vladimirovu karijeru, ali to neće biti jednostavan zadatak, već veliki izazov. U svakom slučaju, kada je o ovoj borbi reč, publiku u Maloj dvorani SPENSa u Novom Sadu 29.11. očekuje beskompromisna borba i vrhunski spektakl!

Biće ovo vrhunski MMA dvoboj! Osigurajte svoje karte na vreme!