Početna » Najave borbi » Nikola Jovetić vs Savo Lazić
Nikola Jovetić vs Savo Lazić

Nikola Jovetić vs Savo Lazić

Predstavljamo Vam izuzetno atraktivnu borbu koja će se održati 29.11.2015. na SBC 7 u Maloj dvorani novosadskog Spensa. U SBC heksagonu rukavice će ukrstiti Nikola Jovetić i Savo Lazić.

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih greplera mlade generacije, Nikola Jovetić, debitovao je u profesionalnim MMA vodama nastupom na šestom SBC dogadjaju u Kaću. Višestruki državni prvak u Luta Livre opravdao je svoj pedigre vrhunskog poznavaoca borbe u parteru u MMA heksagonu i tako stigao do svoje prve pobede u karijeri nateravši svog protivnika na predaju već u prvoj rundi. Beskompromisni mladi borac iz Novog Sada i ovog puta će dati sve od sebe da pruži vrhunsku borbu domaćoj publici u Novom Sadu i pokaže poznavanje ostalih aspekata MMA borbe u svom drugom MMA nastupu.

Protivnik će mu biti borac koji nam stiže iz Crne Gore, predstavlja Car Dušan Silni, Borilački Klub i prvi put ulazi u SBC heksagon, Savo Lazić. Laziću će ovo biti treći profesionalni MMA nastup i pokušaće da stigne do svoje druge profesionalne pobede u karijeri. 29. novembra u Novom Sadu, Savo je spreman da ostavi srce u ringu i tako poželi Nikoli Jovetiću dobrodošlicu u njegovu drugu profesionalnu MMA borbu, a publici na tribinama pruži vrhunsku predstavu.

Ovaj par obećava veoma interesantnu borbu našim gledaocima. Da li će Jovetić stići do svoje druge pobede u MMA karijeri, ili će Lazić odneti veliku pobedu i nastaviti pobednicki niz? Saznaćemo 29. novembra!

Svoje karte obezbedite na vreme i dođite da prisustvujete ovom izvanrednom spektaklu!