Početna » Najave borbi » SBC 44 Revenge – Stefan Sekulić vs Aslambek “Amir”Arsamikov
SBC 44 Revenge – Stefan Sekulić vs Aslambek “Amir”Arsamikov

SBC 44 Revenge – Stefan Sekulić vs Aslambek “Amir”Arsamikov

SBC 44 Revenge
09.09.2022. Početak 20:00h
Beograd, Štark Arena, 🇷🇸 Serbia

Stefan Sekulić vs Aslambek “Amir”Arsamikov

Nastup još jedne prave zvezde domaće, regionalne, evropske i svetske MMA scene, najavljen je za deveti septembar!

Stefan Sekulić – najbolji srpski velteraš, bivši član UFC organizacije, veliko ime koje će ovu priredbu podići na još viši nivo, na manifestaciju dostojnu najvećih svetskih arena, spreman je da nam pruži još jedan nastup za pamćenje.
U potrazi za petnaestim profesionalnim trijumfom, bivši SBC šampion, nekadašnji član UFCa, i ACA borac, sa velikim zadovoljstvom dočekao je priliku da nastupi na najvećem SBC Revenge spektaklu koji smo imali priliku da vidimo, u potrazi za sedamnaestim profesionalnim trijumfom.

Boriće se protiv čvrstog i opasnog borca ruskog porekla koji predstavlja Poljsku, Aslambeka Arsamikova. Arsamikov je ostvarivao pobede protiv kvalitetnih protivnika i nastupao pod čuvenim ACB banerom. Reč je o kompletnom borcu opasnom u svim aspektima borbe, i zaista nas očekuje još jedna odlična internacionalna borba vrhunskog nivoa!#sbcrevenge #sbc #revenge #sbc44 #sbc44revenge #mma #serbia #brazil #belgrade #efinity #efinitytickets #ticket #onlinetickets #starkarena #karte #online #beograd