Početna » Najave borbi » SBC 36 Revenge, Predrag Bogdanović vs Slavoljub “Mitke” Mitić
SBC 36 Revenge, Predrag Bogdanović vs Slavoljub “Mitke” Mitić

SBC 36 Revenge, Predrag Bogdanović vs Slavoljub “Mitke” Mitić

SBC 36 Revenge

Predrag Bogdanović vs Slavoljub “Mitke” Mitić

Veoma zanimljiv MMA duel najavljen je za fenomenalnu borilačku postavku u Zrenjaninu, SBC 36 Revenge, dodatno će uveličati spektakl koji nas uskoro očekuje. Dva srpska borca srešće se u sredini SBC Revenge oktagona – neporaženi ratnik iz novosadskog Family Fight Teama, najveći potencijal srpskog MMA sporta, Predrag Bogdanović, i dokazani beskompromisni borac dobro poznat ljubiteljima domaće MMA scene, iz Free Fighters Gyma iz Novog Sada, Slavoljub “Mitke” Mitić!
Bogdanović, sa osam uzastopnih trijumfa iza sebe, spreman je za novi izazov protiv prekaljenog borca i sugradjanina u Mitiću, koji je pred najvećim izazovom karijere, u momentu u kom bi pobeda nad neporaženim mladim Bogdanovićem donela medjunarodno priznanje koje bi Mitićevu karijeru, sa eventualnim desetim profi trijumfom, usmerilo ka najvišim ciljevima. Sa druge strane, nastavak pobedničkog niza i pobeda nad još jednim iskusnim i kvalitetnim protivnikom, Predragu Bogdanoviću, donela bi mnogo, na njegovom putu ka najvećim svetskim pozornicama!
Očekuje nas odlična borba i još jedan veoma zanimljiv MMA duel na velikoj internacionalnoj pozornici koja nas 16. oktobra očekuje u Zrenjaninu!
#sbcrevenge #sbc36revenge #sbc #serbianbattlechampionship #mma #zrenjanin #titlebout #serbia #mtk