Početna » Najave borbi » SBC 32 Revenge, Co-Main Event PREDRAG BOGDANOVIĆ vs MIRJAJAL HASANI
SBC 32 Revenge, Co-Main Event PREDRAG BOGDANOVIĆ vs MIRJAJAL HASANI

SBC 32 Revenge, Co-Main Event PREDRAG BOGDANOVIĆ vs MIRJAJAL HASANI

SBC 32 Revenge
Main Card

Co-Main Event
PREDRAG BOGDANOVIĆ vs MIRJAJAL HASANI

Main Card vrhunskog MMA spektakla koji se 24. jula održava u Bačkom Petrovcu, pored glavne borbe večeri svetske klase, preliminarnih borbi pravog evropskog nivoa, i dosad najavljenih borbi najvišeg nivoa na glavnom delu priredbe, biće jači za fenomenalan Co-Main Event, borbu dva neporažena ratnika, iz Srbije i Turske – Predrag Bogdanović vs Mirjajal Hasani!

Predrag Bogdanović, novo ime iz redova novosadskog tima, koji nakon svake odradjene borbe deluje sve bolje, jače i kompletnije – neporaženi srpski prospekt koji iza sebe ima fantastičan pobednički niz od šest pobeda, bez poraza, spreman je za nove izazove koji se ispred njega postavljaju. Beskompromisni borac koji bez straha želi sebe da testira protiv svakog protivnika, i koji želi da uspostavi novi poredak u lakoj kategoriji, za koju skida kilažu u ovoj borbi i u kojoj namerava da ostane, spreman je da još jednom zablista u SBC Revenge oktagonu i istakne svoje ime na internacionalnoj sceni.
Na drugoj strani prestižnog SBC Revenge borilišta čekaće ga takođe neporaženi protivnik, borac iz Azerbejdžana koji živi u Turskoj, Mirjajal Hasani. Hasani iza sebe ima pobednički niz od četiri uzastopna trijumfa, i u Bogdanoviću će sigurno imati najteži ispit dosadašnje karijere. U svom prvom nastupu pod SBC Revenge banerom, u borbi za petu uzastopnu pobedu, ide na mladog novosadskog borca, čiji atletizam i zalaganje garantuju da vreme pravih MMA zvezda i šampiona na ovom području tek dolazi. Pobeda bi i jednom i drugom mladom MMA ratniku donela zaista mnogo!

Očekuje nas zaista vrhunski Co-Main Event, koji će dodatno uveličati nesvakidašnji sportski događaj koji nas očekuje u Bačkom Petrovcu 24. jula na SBC 32 Revenge!

#sbc #sbc32 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backipetrovac

www.sbc.rs